Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Witam wszystkich tu zgromadzonych, dzieci, kobiety oraz mężczyzn. Wydaje mi się, ze była kiedyś taka propozycja, ale trochę ją ulepszam. Jest to odnoście muzyczek/piosenek na zabawach. Jeżeli chcecie lub macie jakieś ciekawe propozycje to piszcie np nazwę zabawy i nazwę wykonawcy i nazwę utworu lub link do takowej piosenki. Ja może zacznę i moja propozycja to zmiana na chowanym. Chowany: Gdyby to przedłużyć, ze jak się skończy to bez żadnej przerwy w melodii by się zaczęła piosenka od nowa (mógłbym to ogarnąć). Piszcie co o tym myślicie i zachęcam wszystkich do wypowiadania się. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Halo halo, zachęcam do podsyłania jakichś fajnych utworów które odświeżyłyby zabawy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wojna gangów Walki spartanów/pokemonów , nw czy nie za wulgarne ale to @ ver;p możesz ocenić Teraz jak szukałem to wszystkie zabawy wyleciały mi z głowy 2 1 2 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @ Trivor jak będzie problem z piosenkami moge podesłać apre pasujących Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi