Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dzięki za propozycję @ =DyLu= Dzięki owemu użytkownikowi jest ta propozycja, polega ona na tym, żeby dodać flage banującą dla moderatorów, jak wszyscy wiemy są wakacje i w nocy ciężko złapać admina jakiegoś serwera, a że na serwerach np: dd2 w takich godzinach jest nawet sporo ludzi, a admina żadnego to właśnie moderator "uratowałby" sytuację. @ Moderator 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Popieram, jestem na tak. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Moderatorzy to myślę zaufane osoby, więc dlaczego nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ta propozycja nie jest zła, jestem za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 To w końcu chcecie aby flagi miał moderator czy UBT? Bo tutaj jak widać propozycje i zdania innych odbiegają od siebie. Moim zdaniem flagi powinni mieć członkowie tylko UBT i wyższa administracja, pomijając zwykłych adminów. Moderator zajmuje się forum, nie serwerami. Podsumowując moją krótką wypowiedz na dany temat, jestem za ale tylko dla UBT. Kiedyś już również owy temat był poruszany. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Pomyślimy o flagach dla ubt i modach(tylko fladze na ban) Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi