Użytkownik HARPES` Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Imię: Bartosz Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Lubie pomagać, jestem kulturalny i śmieszkowy lubię też porozmawiać z innymi! Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:[ONLY_DD2][CLASSIC] Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):6/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK Coś o sobie:lubię grać w csa, koszykówkę, lubię kebaby, jestem miły i mam nadzieję, że lubią mnie, Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 - Konto pod podanie. - Nikt Acie tu nie zna. - Wiek. - Jest już opiekun. Na nie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Nie -Aktualnie jest 2 opiekunów -Konto pod podanie -Nikt cię nie zna Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 NA NIE -> PODANIE DO ODRZUCENIA - nie widziałem Cię ani razu, ze mną lub Dziobakiem czy Tehciem na TSie więc nikt cię nie zna - znajomość amxx?^ (zapraszam pierw do złożenia podania o admina serwera za tydzień) - konto pod podanie PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 konto pod podanie - wiek - brak admina - Na Nie Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Na nie -Brak adma -Konto pod podanie - Nikt cię nie zna naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 - wiek - doświadczenie - konto pod podanie - brak admina (od tego może zacznij) - aktywność - konto pod podanie Zdecydowanie na NIE. Sory ale to wygląda jak żarcik jakiś XD. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi