Użytkownik SkalpeR Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Wbiłem pierwszy raz na tsa (chciałem zobaczyć jak wygląda itp itd.) Otóż mogę dodać każdemu na tsi'e rangi kanału od Właściciela do Dostępu. Co śmieszniejsze mogę nawet tworzyć Rangi kanałowe(Ale nie mogę ustawiać uprawnień) Do grup serwerowych nie mam dostępu. Grupa kanału jaką posiadam "Nowy" Nie mam żadnej rangi na forum. Taki mały błąd do poprawy <16:58:39> Grupa kanału "Właściciel kanału" została przypisana do "SkalpeR" przez "SkalpeR". <16:58:44> Grupa kanału "Nowy" została przypisana do "SkalpeR" przez "SkalpeR". Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 1 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi