Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Mam propozycje, żeby zorganizować pojedynki w lolu 1vs1. Polega to na tym, że losujemy 2 osoby, gdzie będą grali losowymi postaciami dla utrudnienia. Uzbiera się z chociaż 10 osób, żeby ten konkurs odbył się, a prawo do uczestniczenia w konkursie ma każdy użytkownik forum. Organizatorem konkursu będę ja i jakaś druga chętna osoba do pomocy dla mnie lub ktoś z administratorów forum. Będą 3 wygrane osoby z największą ilością punktów, które będą liczone za każdy wygrany pojedynek. Nie wiem ile będzie osób, więc nie mogę określić ilość pojedynków. Czekam na waszą opinie, jeśli chodzi o ten konkurs i stawiam na pozytywy. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Sieć jest od csa a nie od lola ... Trochę bezsensu ten konkurs bo nie jest związane z siecią StrefaSkilla.pl Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 10 minut temu, Anox napisał: Sieć jest od csa a nie od lola ... Trochę bezsensu ten konkurs bo nie jest związane z siecią StrefaSkilla.pl Nic dodać, nic ująć, moim zdaniem słaby pomysł. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nasza strefa nie ma nic wspólnego z lol’em, więc myśle, że niestety ale pomysł bezsensowny. Turniej w CS’a jeszcze tak, ale w lola już odpada. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jak zbierzesz z 10 osob minimum to mozemy pomyslec, ale nagrody nie beda jakies super, dla rozrywki bardziej mozecie to zrobic. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi