Użytkownik Nothing1 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nick: NoThing Wiek: 19 Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198190313333 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/NoThing/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: 8/10 Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kuba. Interesuje się sportem oraz grami komputerowymi. Jestem osoba która lubi rozmawiać poznawać nowych ludzi. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Dosyć dużo od 5 do 6 głównie zależy to odda tego czy w danym dniu mam ochotę grać Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Elo + wiek + gt +/- kulturka +/- opis siebie + czas na serwer Ciekawe jakie te sporty lubisz . Spoko ogólnie, ale podanko takie na odpierdol. :/ Okres próbny? Myślę, że tak. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kubinho Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Na NIE - zamknieta rekrutacja - kultura + wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak + Wiek + Potrzeba adminow (Radziu mowil ze rekru bedzie caly czas otwarte pewnie zapomnial zmienic :D) +/- GT Odnośnik do komentarza
Użytkownik greny Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 na tak + wiek +/- kulturka +/- opis siebie + czas na serwer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vlthrx_ Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 + wiek + czas na serwerze + gt + sm - kultura - opis samego siebie Ostatnio wyrzuciłeś cały serwer jedną komendą, ale uważam, że każdy zasługuję na drugą szansę. Na Tak. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 - Co do Twojego wieku nie jestem pewna, jak sam wspomniałeś na serwerze, że nie musisz mieć wcale 19 lat jak to podałeś w podaniu i by nie wierzyć we wszystko w internecie. (Nie muszę chyba podawać świetnego przykładu jaki podałeś) - brak kultury, sytuacja na serwerze się uspokoiła a Ty na nowo szukasz zaczepki w stronę osób z którymi chwilę wcześniej sie kłóciliście. I mimo, że cała reszta jak GT, SM są na + to ja jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Kubuś, +wiek +sm +/-gt +/-podanie -kultura Mimo kultury i wcześniejszych błędów myślę że zasługujesz na następną szansę Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 + wiek + SM - kultura - podanie - GT Popraw kulturę i graj trochę częściej na serwerze. Na razie odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi