Użytkownik szybkiradziu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nick z CS: skutyradziu Admin banujący: ten cały błazen Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: Opis sytuacji: Najpierw dostałem bana, wstawiłem ss, zostały sprawdzone i były czyste. Po odbanowaniu wbiłem i dostałem bana za rzekome wbicie na aktywnym. Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=23714 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl[AMXBans] Powod: 'aktywny'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:597881550'[AMXBans] Twoje IP: '37.7.25.238' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 nie zauważyłem, że wstawiłeś ssy mój błąd bardzo przepraszam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szybkiradziu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Spoko, zdarza się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi