Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

PolakMaly

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1.Dodałbym do regulaminu zakaz stawiania min na teleportach oraz w klatce, ponieważ kiedy spadam w dół i respie się w klatce, automatycznie dostaje minę przez co umieram. Również kiedy wchodzę przez teleport na kampe czy gdzieś to znów jest mina, przez która znów umieram. 
2. Dodatkowo pytanie. Można by wyłączyć drop broni po śmierci, ponieważ kiedy ktoś umiera w klatce to trochę laguje, bo jest tam z 123123312 broni
3. usunięcie vmaxa
4. Trochę przydałoby się zwiększyć tego expa ze /sklep za dolary + monety, ponieważ trzeba wbijać z kilka tysięcy a to daje jakoś 24 expa czy coś takiego xD
5. Dodać licznik ile mamy speeda

6. W mario mamy campzone i kiedy odliczy do 0 to powinno nam zadawać dmg jednak tam jesteśmy nieśmiertelni i nas nie bije

Edytowane przez PolakMaly
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Moja opinia:

1, 4, 5 jestem za.

2. nie mam zdania

3. Niektórzy nie ogarniają takiej prędkości maxymalnej jaka jest obecnie więc się nie zgadzam tutaj.

6. W mario nie zabijamy więc bez znaczenia dla mnie czy nas bije campmeter czy nie.

Kończąc: Może by tak pomyśleć nad reworkiem klas i (lub) perków bo nie oszukujmy się nie wszystkie są grywalne lub są mniej użyteczne. *świetnie by to wypaliło z nowymi mapami

Pozdro600

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙
W dniu 23.08.2020 o 16:44, h4x0reL napisał:

3. Niektórzy nie ogarniają takiej prędkości maxymalnej jaka jest obecnie więc się nie zgadzam tutaj.

Tak? nie wiem kto nie ogarnia xD nigdy nie było problemów, że była nie wiadomo jaka prędkość. Dla mnie właśnie to akurat utrudnia bo trochę ciężej jest gdzieś się dostać, ponieważ jest to właśnie ograniczenie

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Właściciel

1. ok

2. ok 

3. sv_maxspeed 320 na 520

4. Przypomnijcie mi w przyszłym tygodniu

5. Dodane

• Dzięki 2
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]