Użytkownik∙ PolakMaly Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) 1.Dodałbym do regulaminu zakaz stawiania min na teleportach oraz w klatce, ponieważ kiedy spadam w dół i respie się w klatce, automatycznie dostaje minę przez co umieram. Również kiedy wchodzę przez teleport na kampe czy gdzieś to znów jest mina, przez która znów umieram. 2. Dodatkowo pytanie. Można by wyłączyć drop broni po śmierci, ponieważ kiedy ktoś umiera w klatce to trochę laguje, bo jest tam z 123123312 broni 3. usunięcie vmaxa 4. Trochę przydałoby się zwiększyć tego expa ze /sklep za dolary + monety, ponieważ trzeba wbijać z kilka tysięcy a to daje jakoś 24 expa czy coś takiego 5. Dodać licznik ile mamy speeda 6. W mario mamy campzone i kiedy odliczy do 0 to powinno nam zadawać dmg jednak tam jesteśmy nieśmiertelni i nas nie bije Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez PolakMaly 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Moja opinia: 1, 4, 5 jestem za. 2. nie mam zdania 3. Niektórzy nie ogarniają takiej prędkości maxymalnej jaka jest obecnie więc się nie zgadzam tutaj. 6. W mario nie zabijamy więc bez znaczenia dla mnie czy nas bije campmeter czy nie. Kończąc: Może by tak pomyśleć nad reworkiem klas i (lub) perków bo nie oszukujmy się nie wszystkie są grywalne lub są mniej użyteczne. *świetnie by to wypaliło z nowymi mapami Pozdro600 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolakMaly Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W dniu 23.08.2020 o 16:44, h4x0reL napisał: 3. Niektórzy nie ogarniają takiej prędkości maxymalnej jaka jest obecnie więc się nie zgadzam tutaj. Tak? nie wiem kto nie ogarnia nigdy nie było problemów, że była nie wiadomo jaka prędkość. Dla mnie właśnie to akurat utrudnia bo trochę ciężej jest gdzieś się dostać, ponieważ jest to właśnie ograniczenie 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1. ok 2. ok 3. sv_maxspeed 320 na 520 4. Przypomnijcie mi w przyszłym tygodniu 5. Dodane 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi