Użytkownik JestemNoobem Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick:Jestem Pierdolonym Noobem Data otrzymania bana:23.08.2020r. godz okolo 14 15 xd Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole):Vanish Bana dostałem za: nieznajomosc regulaminu mapy nie pamietam...za robienie WIECZNEGO FD xd Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez JestemNoobem Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Rozwiń swoją wypowiedź. Dlaczego mogłeś dostać bana, przy jakich okolicznościach, mapa @ Vanishhhh Odnośnik do komentarza
Użytkownik JestemNoobem Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 prosze juz Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @ JestemNoobem zapraszam do kontaktu. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Jako iż sprawdziłem jak prowadzisz, dam Ci szansę i dostaniesz ub. Mam nadzieję że nie zmarnujesz tej szansy. Temat do zamknięcia @ Trivor naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi