Street Strefa Family JBoy Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Imię: Arkadiusz Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ehh.. można by tu pisać i pisać Myślę, że tak pokrótce to dyscyplina, rutyna i usprawniania Ogólnie to zauważyłem już jakieś pewne braki na serwerze poczynając od samej strony wizualnej a kończąc to na chociażby permisjach rangi Admina TS3 , ale to jest już raczej kwestia propozycji i uzgodnienia z właścicielem serwera, bądź sieci jeżeli na to zezwala. Super inicjatywą byłoby samo przygotowanie z ekipą sieci danej grafiki, która byłaby wrzucana jako wzór do opisu kanałów, takowa zawierałaby logo naszej sieci + coś do ustalenia. Przechodząc już do samego tematu dlaczego chciałbym zostać opiekunem właśnie tego serwera TS3 to bardziej kwestia leży po tej stronie, że na co dzień spędzam dość sporo czasu na serwerze i najzwyczajniej mam na to czas. Potwierdzenie swojej aktywności mógłbym przynieść niby w postaci linka do GT lecz serwer jeszcze nie posiada statusu "claim" na stronie GT. Czas który spędzam na serwerze spędzam również z użytkownikami samego serwera, a nie tylko ze swoimi znajomymi z życia prywatnego - i tu wydaje mi się, że jestem osobą dość komunikatywną lecz opinię zostawiam dla całej reszty Strefy. Łatwo i szybko też przychodzą w takich relacjach skargi na innych, opisy samych sytuacji lub też dowody i nie tylko, bo są to też czasami i propozycje Inicjatywy zwykłych użytkowników, które niestety już nie zawsze docierają do samej góry tak szybko. Powyżej wspomniałem, że spędzam na serwerze sporo czasu i w mojej opinii oczywiste jest to, że idzie za tym w parze współpraca, poświęcony czas na poprawki lub i same ustalenia z administracją odnośnie wzmianek do serwera co przekładałoby się na efekty takowych usprawnień. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Team-Speak 3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, również byłem właścicielem swojego serwera przez 2 lata (+/- 60 slotów) Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Punkt nie dotyczy serwera TS3 (AMXX - 7/10, SMX - 0/10, SourceMod 0-10) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście Coś o sobie: Moje imię i wiek już znacie, a więc tak... Kto zdążył już mnie poznać na TS3 to poznał i tak... Pochodzę z woj. Mazowieckiego. Na co dzień pogrywam w MTA, CS, WoT, Diablo III i inne różnego typu gierki które mnie zajarają i się wkręcę z ekipą do wspólnej gry. Odbijając tak troszeczkę od świata wirtualnego chciałbym Wam napisać, że moją pasją jest w pewnym stopniu muzyka. Niektórzy z Was mogli już zauważyć na offtopicu tematy podrzucane ode mnie z moimi zwrotkami. Co więcej? Pracuję, tak? 21 na karku Strona zawodowa? - działam już od 2 lat w firmie InPost jako Lider Zespołu Operacji, a zaczynałem jako magazynier. Miejsce zatrudnienia śmiało mogę polecić i również zachęcam wszystkich pełnoletnich szukających pracy w całej Polsce do aplikowania. Oddziały InPost są w całej Polsce i są w każdym większym mieście także - zapraszam i pozdrawiam! 3 4 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 + Wiek. + Kultura. + Doświadczenie. + Ładnie napisane podanie. + Wysoka aktywność na TS. + Wsparcie groszem. Jestem na tak. 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Na Tak. + Aktywność + Wiek + Kultura osobista + Donate + Podanie bardzo ładnie napisane Powodzenia 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Na tak Checi Wsparcie Doświadczenie Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 +Wiek + Ładne podanie +chęci +aktywność Na TaK! 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi