Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jako iż zbliża się rok szkolny, czyli taki '' reset''wpadłem na pomysł usunięcie banów z banda nie wszystkich, polegało my to na tym, że administracja wstawia wzór i tam może poprosić o ub na serwerach, wtedy administracja z ubt podejmują decyzję czy dać tej osobie druga szanse. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Na + napewno spoko pomysł tylko czasochłonny myślę Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Reset całego bansa (z wyjątkami) z tego co wiem odbywa się 1 czerwca/1 stycznia, więc zdecydowanie jestem na nie. Nie widzę sensu odbanowywania spalonych miernot, poza tym powrót do szkoły nijak ma się do "resetu", wręcz przeciwnie. administracja z ubt podejmują decyzję czy dać tej osobie druga szanse. I od czego niby miałoby zależeć czy gracz "powinien" dostać ub czy nie? K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Po prostu za dużo czasu by to zabierało, administracji oraz ubt w rozpatrzeniu tematów. ZrobiłBy sie duży burdel, reset bansa wystarczy i tak dostaną drugą szanse. Na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Na nie. Tak jak już wcześniej @ fr0zen napisał, są resety bansa (które są dla mnie bezsensu, no ale cóż :D), wtedy to gagatki które coś przeskrobały mają swoją drugą szansę. Jeśli ktoś już został przez UBT spisany raz na straty to niech łaskawie czeka na reset banów albo napisze prośbę na priv do właściciela i go przekona. Imo takie tematy na forum tylko by robiły syf i generowały złe emocje Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HEDOPIZGATOR;^ Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 W dniu 28.08.2020 o 23:30, GENERAL ALADEEN napisał: Po prostu za dużo czasu by to zabierało, administracji oraz ubt w rozpatrzeniu tematów. ZrobiłBy sie duży burdel, reset bansa wystarczy i tak dostaną drugą szanse. Na NIE a co mosz do roboty ja jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jestem tego samego zdania co Frozen Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ senator Opublikowano 2 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 dawać reset amxbans w końcu sobie pogram es Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jak juz to usunac wszystkie i zostawic orzeszkom niektorym bany. Usuwanie pojedynczym osobom nic nie da, w bansie jest od cholery podublowanych zbanowanych IP dlatego resety co jakis czas są konieczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jestem takiego samego zdania co @ Trivor są konieczne i to bardzo Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi