Użytkownik fr0zen Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Witam. Zauważyłem, że w profilach na forum nie ma już informacji o "wygranej dnia", proponuję by to wróciło, tym bardziej, że podczas pisania postów jest na ten temat informacja w mini-profilu. Dzięki temu można było sprawdzać rankingi, czy to z danego dnia, czy ogólny. W panelu bocznym nie ma top reputacji, więc myślę że można byłoby chociaż to przywrócić. F5 @ Trivor @ Anox @ shinga 5 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nawet nie zauważyłem ze tego nie ma. Jak najbardziej na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jestem za tak samo jak @ shinga Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi