Użytkownik Hover Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Nick: Hover Wiek: 14 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/HoverPL Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Hover/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Zależy od dnia, czasami 1h lub 2h, a czasami po 5h lub więcej. Wiedza o SM [0/10]: [7/10] Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Coś o sobie: Witam, nazywam się Grzegorz, interesuję się sportem, czytam dużo książek i oczywiście regularnie gram na serwerze Jestem spokojną osobą, jestem raczej odludkiem . Nigdy nie miałem admina na żadnym serwerze. Składam podanie, z tej racji że trochę już przesiedziałem na tym serwerze i nie zawsze był jakiś admin, który mógłby zareagować na cheatera. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Siema, - wiek + gt + sm + podanie +/- Nie zbyt często się udzielasz na serwie. No powiem tak, widać, że ci zależy bo byłeś aktywny nawet na forum ostatnimi dniami. Mamy sporo adminów i 2 oczekujące podania. Ale myślę, że można ci dać szanse Okres próbny. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Joł -wiek +GT +SM +czas na sewerze +prime oraz nowy i wspaniały mikrofon Na TAK Pozdrawiam Sam Sex 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dawol Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Siemano -wiek +aktywność +przyjazny +pomocny Jestam na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Czesc czesc, -wiek +gt +sm +czas na serwerze +prime +podanie Jestem na TAK, miła i ogarnieta osoba, myśle ze dobrze by sie sprawila w roli admina 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Heloł -wiek +gt +sm +prime +czas na serwerze Ogółem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Witaj Hover , - wiek lecz przy twoim głosie nikt nie powie, że tyle masz, + duża aktywność, + sm, + prime / mikro Jestem na TAK, jedynie co to zacznij używać częściej mikro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Siemson -wiek (ale nie słychać tego) +aktywność +prime +sm +gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi