Użytkownik enp Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Twój nick: en. p Nick oskarżonego: Kaczorek Daffy IP/SID oskarżonego: "Kaczorek Daffy" 979 STEAM_0:1:561690761 18 14:35 40 0 Data i czas zdarzenia: 28.08.2020, 19:55 Powód skargi: FK, nieznajomość regulaminu, niesprawny mikrofon, mowa nienawiści(!) Opis sytuacji: Zabił mnie na życzeniu tłumacząc się, że "zacząłem go bić więc ma prawo mnie zabić". Po tym zdarzeniu zaczął kierować wręcz wiązanki obrażające moją osobe. Podczas zabawy Killday umyślnie mi przeszkadzał, po zabawie mnie po prostu zabił nie dając szansy na wybranie życzenia. Niewyraźne polecenia, zwracałem mu uwagę, że przerywa mu mikrofon na co odpowiedział "i dobrze". Ogólnie to nie żywie do niego żadnej urazy bo wg mnie takie zachowanie jest po prostu głupie i nudne. Niemniej psuje to rozgrywkę graczom. Wszystko czego nie potrafie wyjaśnić dokładnie jest jasno widoczne na demku zamieszczonym niżej. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www48.zippyshare.com/v/BnbvjftA/file.html 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NieWroceDoKuchni Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Sie he ma XD Niezle zes zrobił kaczorek XD nie pochwalam takiego zachowania, dobrze zrobiłeś użytkowniku en pe zgłaszając go. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Czekamy 24h na wypowiedź oskarżonego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @ Bravo chyba można zamknąć temat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Skarga zostaje przyjęta, a gracz zbanowany na grę w CT. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi