Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Co myślicie o tych wszystkich zdarzeniach, które miały miejsce w tym roku? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Ja myślę tylko o tym covid - 19 10 osób zarażonych szkoły i zakłady pracy zamknięte. 700 osób zarażonych na dzień ! szkoły, zakłady pracy i miejsca wypoczynkowe otwarte. 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Myślę, że było ciężko i nie ma sensu wspominać o tym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Myślę że ten rok jeszcze da nam popalić a co do tego co było to jakiś obłęd jest z tym covid - 19 nie wesoło jest 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi