Użytkownik leis.dll Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Nick: leis.dll detected. Imię: Wiktor Wiek: 23 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak, na dd2 #2 Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/leis.dll/54.38.58.82:27015/ Steam ID: STEAM_0:1:458290737 Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Z tego względu, bo często nie ma admina, żeby utrzymywać porządku, a zazwyczaj dzieci robią trzodę jak i również wbijają botki, żeby sobie poczitować i powyzywać graczy. Znam się na adminowaniu, bo na nie jednej sieci byłem z rangą UBT i admina więc porządek oraz kultura by była przez graczy zachowana Dodatkowo, również jestem w godzinach wieczornych i nocami. Kontakt: Forum, steam. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 +gt +wiek +znajomość amx +kultura +składka -masz admina już (ciężko będzie dwa serwery na raz ogarnąć) Ogólnie w sumie na + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Oczywiście, że tak. + Wiek. + Steam. + AMXX. + Doświadczenie. + Często gra na serwerze. + Ogarnięty. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 +Wiek +Doświadczenie +Gt Jestem oczywiście na tak pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 +wiek +gt +doświadczenie jestem na tak powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś się do mnie na PW forum lub steam, odnosnie składki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi