Użytkownik new Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nick z CS:new Admin banujący:eSX Serwer:[Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia:7.09.2020 około 21:10 Opis sytuacji: Grałem czysty, czekam cały czas na jakąś bardziej ogarniętą osobę bo na tym demku nie ma nic nadzwyczajnego. Gdybym czitował to bym się chyba nie odwoływał od tego tyle razy i po prostu miał to za przeproszeniem w dupie. Odwołuję się bo grało mi się przyjemnie na serwerze i uważam, że jest to nie sprawiedliwe, że dostałem perma za nic, za to że jakiś frag siadł inaczej nie tak jak wszystkie? Ponownie liczę na rozpatrzenie tego Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1579466608' [AMXBans] Your IP: '88.156.21.21' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your Demo:https://www1.zippyshare.com/v/xrKbZlf5/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @ UBTeam 1.6 Proszę o wypowiedzenie się. Rozpiska + demko znajdują się w temacie zamieszczonym ponizej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 7:23 nic nadzwyczajnego b - 10:42 strzały podejrzane ale mogą się przytrafić b - 11:01 na fleshu b + / - 11:03 celownik przeskoczył za modelem b + 11:28 celownikiem ładnie zatrzęsło aim pod przycisk? b + Gracz Spalony Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik new Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Przecież Lavista się wypowiadał wcześniej i chciałem by ktoś inny być może ktoś kto zna się bardziej się wypowiedział. Bo tutaj nic nie ma,a mi wmawiacie, że jest trochę jak walka z wiatrakami. Po tym co Wy oceniacie, to mogę wnioskować, że według Was gracze wgl nie używają mózgu, i co z tego, że na fleshu nigdy nie zabiłeś, nigdy nie przeskanowałeś ? Edytowane 8 Września 2020 przez new Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 7.23- Nie widzę tu nic B- 10.42- Tutaj celownik troszkę w górę poszedł, możliwy fart i zbyt przeobrażam B-/+ 11.01- We fleshu udało się w główkę, lekko podejrzane B-/+ 11.03- Celownik za modelem B+ 11.28- Łoo panie przesadziłeś aim B+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik new Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 11.01 Jakim fleshu? Jak dostałem go ewidentnie za plecy. 11.03 - Chodzi Wam o zwykłe full auto w głowę które zostało chwilę przetrzymane ? 11.28- Tutaj na prawdę eslowa głowa z 2k8. Demo jest czyste, ja nigdy nie grałem na czitach. Proszę o szybkie ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 7:23 B- Nic specjalnego 10:42 B- tez moc nie widzę 11:01 B+/- Lekko mnom fczonsło. 11:03 B+ Tutaj celownik skoczył ewidentnie. 11:26 B+/- Tu mnie zastanawia ten ruch myszką. Przestraszył się czy coś się zepsuło? 11:28 B+ lock, w dodatku słabo dokładny. Na marginesie, kolejny pro-elo NS, który grał ESL'e w 2k8? Demko spalone, ban zostaje. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi