Użytkownik enp Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nowa zabawa DZIADEK MRÓZ. Gra działa na tej samej zasadzie co ganiany z tym dodatkiem, że gdy CT uderzy TT to go zamraża i ten traci co chwile hp(niewrażliwy na obrażenia z zewnątrz!). TT musi uderzyć zamrożonego więźnia i go odmrozić by mógł biegać swobodnie. Gra jest postawiona na kooperacje między więźniami. W głowie jednak mam obawe przed tym brakiem współpracy i umyślne nieodmrażanie innych co prowadzi do szybszego zakończenia zabawy i życzenia ostatniego żywego TT. Zasada byłaby jedna: zakaz kampienia CT przy zamrożonym więźniu. Rozwiązując ten problem niechęci do odmrażania więźniów mam propozycję. Po każdym rozmrożeniu więzień, który rozmrozi kolege dostaje granat spowalniający CT(są takie na serwerach zombie mod). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 15 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jak najbardziej na tak, fajna zabawa wiele razy ją grałem na innych modach jb. @ PepePanDziobak (nie chce kolejnych postów wbijać bez sensu, więc napiszę tutaj, że propozycji jest bardzo dużo i nikt się nimi nie zajmuje.) 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Tak jest ona mega fajna grałem na takich jb i jest mega fajna 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @ Trivor ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 No bez pluginu tego nie dodam. Znajdzcie plugin Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi