Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 9 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Gdybyście mogli cofnąć się w czasie i trafić do wybranej epoki historycznej. Jaki byłby wasz wybór i dlaczego akurat tam? Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Średniowiecze Mógłbym zabić babkę od matmy i nikt by mnie nie widział Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Do prehistorii żeby zobaczyć jak to wszystko się zaczęło Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Starożytność/średniowiecze, a czemu akurat te to konkretnie nie wiem, są po prostu ciekawe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Średniowiecze, bo może dałbym znać im o narkotykach. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ,y' Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Średniowiecze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 od 51 p.n.e. do 30 p.n.e Cezar przy mnie u Kleopatry nie miałby ze mną szans Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 10 Września 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi