Użytkownik xEz Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć, Proponuję wyłączenie anti-flasha dla członków drużyny i zaostrzenie zasad bardziej na TP (osoby które żyją używają mikro tylko do podawania info). Dobrym rozwiązaniem będzie plugin, który po zgonie pozwala na podanie infa sojusznikom przez 2-3 sekundy. Później osoby żyjące nie słyszą zabitych. Zniknie problem przeszkadzania osobom które jeszcze żyją i wytężają zmysły żeby usłyszeć przeciwnika, a osoby które chcą porozmawiać nie będą karceni za nadużywanie info bo żyjące gracze nie będą ich słyszeć. Zapraszam do pisania uwag i dyskusji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Wyłączenie anty-flasha dla ludzi z ekipy debilny pomysł... Karanie za rozmowy na mikro xDDD ? Mikro tylko do info ? Co ty komunizm chcesz na serwer wprowadzić ? I sobie teraz wyobraź takiego troll'a co gdy nie ma admina rzuca swoim fleshe na respie. Jak ktoś nadużywa mikro to go banujesz/kickujesz/upominasz. Ludzie mają prawo sobie rozmawiać na mikro. Można przecież /mute wprowadzić o ile go nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 15 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Polecam czytanie ze zrozumieniem bo trochę Ci nie wyszło Mikro tylko do podawania info kiedy żyjesz. Jeżeli zginąłeś to możesz sobie gadać do woli bo w tym momencie nie przeszkadzasz osobom, które jeszcze żyją. Jeżeli chcesz sobie porozmawiać z kolegą to wejdź chociażby na ts'a - nie każdego interesuje rozmowa typu co się działo na przerwie w szkole. Argument z trollem to żaden argument - jest wiele innych sposobów by uprzykrzyć grę innym niż rzucanie flesza na respie (ilość zakupu ograniczona do dwóch na rundę) Idąc tym tokiem myślenia to trzeba napisać do Valve, by też wyłączyło to w MM'ach - tam przecież nie ma admina. Nie twórzmy regulaminu po to, żeby było łatwiej go przestrzegać... bo co jak nie będzie admina? Administracja jest od tego żeby pilnować jego respektowania... Dodatkowo na każdym serwerze tworzy społeczność, która wie jaka panuje kultura i sami gracze upominają pozostałych, jeżeli coś jest nie tak - fair play większość graczy lubi. Zaprosiłem do rzeczowej dyskusji, a nie do rzucania komentarzami typu "debilny", "komunizm", "xddd" co nie wnoszą tak naprawdę NIC do Twojej wypowiedzi. Rozwiń opcję /mute, nie wiem na czym polega ten plugin. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ScreaMy Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Wtrące się troszkuu Moim zdaniem mikro przez 2 3 sekundy jest bezsensowne jak ktoś tobie ciągle gada na csie to go poprostu mutujesz wątpię że to wszystkim graczom przeszkadza że ktoś gada nie na temat i zgadzam się z tym że jak chcą sobie pogadać to mogą iść na TSA ale no dla mnie lepiej było by jakby zostało jak jest bo jest dobrze to tylko moja opinia nie wiem jak inni Z fleshami to mi się wydaje żeby było tak jak jest bo nikt się nie skarży na to (przynajmniej nie widziałem) więc nie widzę sensu zmieniania i tak jak napisał @ RANDOM będą sobie przeszkadzać i sami siebie fleshowac Dziękuję i Pozdrawiam ♥️♥️ 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Zrobilem zeby sobie niezywi mogli miedzy soba gadac, zeby slyszeli tych co zyją, ale żeby żywi nie słyszeli co gadają nie żywi między sobą. Sprawdźcie czy działa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 19 godzin temu, Trivor napisał: Zrobilem zeby sobie niezywi mogli miedzy soba gadac, zeby slyszeli tych co zyją, ale żeby żywi nie słyszeli co gadają nie żywi między sobą. Sprawdźcie czy działa Nie dziala Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 a teraz? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 a teraz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Dziala Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Może i działa ale osoba która umiera jak ma podać info jak już jej nie słyszy osoba która nadal jest żywa? Może jakieś 6sekund infa po śmierci? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Poproszę o usunięcie, tego pluginu, gdyż po 1 nie działa dobrze, i utrudnia pracę adminów w np. w zwracaniu uwagi, bo nie moge wogóle tego zrobić gdy już nie żyję. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Sprawdzcie czy dziala info po smierci 5 sek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 działa, dziekuwa ! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi