Użytkownik Payaso Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Nick z CS: Payaso Admin banujący: @ Vanishhhh Serwer: JailBreak Data zdarzenia: 15.09.2020 Opis sytuacji: Siedze jak zawsze w ct noi wpisuje cl_minmodels 1 noi po zabawie oczywiscie wylaczylem ale dostalem bana powod "Czitowanie" wszystko moze potwierdzic straznik czyli @ Daffi Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): ????????????? Wycinek bana z konsoli:Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. [AMXBans] 'Payaso' got banned permanent. Reason: 'Czitowanie' Kicked : You are BANNED. Check your conso Edytowane 15 Września 2020 przez Payaso Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daffi Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Tak gracz mowil ze wylacza komenda a po chwili wylaczenia komendy admin @Vanishhhh dal mu perma bez szansy wytlumaczenia sie ani wylaczenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Przyznałeś się do użycia komendy cl_minmodels 1 która jest surowo zabroniona na jailbreaku. Upominałem Ciebie 2 razy, abyś ją wyłączył, miałeś to w dupie tak powiem i zabiłeś mnie na kaczkach używając tej komendy, po sprawdzeniu tego jak zabiłeś mnie stwierdziłem, że dam Ci perma bo to jest czitowanie u nas. Pozdrawiam. Nie zamykajcie tematu panowie z UBT, jutro rozpiszę demko. Pozdrawiam. @ Daffi nie pogrążaj się EDIT// @ Payaso Wyłączyłeś a jednak nie wyłączyłeś 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Payaso Opublikowano 15 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 minutę temu, Vanishhhh napisał: Przyznałeś się do użycia komendy cl_minmodels 1 która jest surowo zabroniona na jailbreaku. Upominałem Ciebie 2 razy, abyś ją wyłączył, miałeś to w dupie tak powiem i zabiłeś mnie na kaczkach używając tej komendy, po sprawdzeniu tego jak zabiłeś mnie stwierdziłem, że dam Ci perma bo to jest czitowanie u nas. Pozdrawiam. Nie zamykajcie tematu panowie z UBT, jutro rozpiszę demko. Pozdrawiam. @ Daffi nie pogrążaj się mowilem ze wylaczylem juz jak zyeczenie bylo tkaze nie wkurzaj ludzi bo repke zepsujesz se smiesznie jest jak tacy ludzie kłamią zerio wytlamecznia sie pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Czekajcie, bo tu za duży spam robi się. Czekam na rozpiskę @ Vanishhhh @ Payaso używaj opcji "edytuj" i nie rób spamu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Zapoznałem się z daną sytuacją i co do Ciebie @ Vanishhhh sytuacja wygląda jak z banami na czymś innym zacytuję. Sytuacja graczowi zdarzyła się pierwszy raz z tego co widzę, bo nie ma bana, więc z jakiej racji banujesz permanentnie? Bana zmieniam na 1 dzień, jak i czas leci od momentu nadania bana, więc zostało Ci jeszcze 4h, pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi