Użytkownik pokio Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Moja propozycja to , wybór skina 1 z 2 np , zeby gracze mogli wybrac dla siebie skin po zakupie usługi wydaje mi sie to dobrym pomysłem bo do tt i ct jest tylko 1 skin, np pod komendą /skiny by mieli pare albo 2 czy 3 do wyboru albo chociaż u tt zmiana koloru miecza , a u ct zmiana skina z kobiety na ziomka np 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @ pokio Zaapraszam do tych tematów --> Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wiecej skinow nie mozemy dac, silnik hlds ma ograniczona ilosc modeli. moge jedynie wymienic aktualne Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi