Użytkownik Sliski Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Twój nick na serwerze: Śliski Nick admina banującego: Pisze że konsola Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): wchodze sobie na serwer cos tam sie ładuje ale za długo potem wyskoczyła mi informacja że dostałem bana nawet mnie nie wbiło na serw tylko podczas ładowania Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Śliski&Submit=Search Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198825940920/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Miałeś konto które zostało zbanowane za Wallhacka, więc ban zostaje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sliski Opublikowano 18 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) A masz jakąś podstawę żeby tak sądzić ? A poza tym które konto ? Gram na tym serwie od czasów hadesa i jeszcze ani razu nie mialem sytuacji żeby ktoś mnie zbanował na tym serwie za czity wiele osób z serwera może to potwierdzić . Edytowane 18 Września 2020 przez Sliski Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Rozjaśnie sytuację. Dostałeś bana na innym koncie na którym grałeś na serwerze przez co z buta od konsoli dostałeś bana z multikonto przez IP. Ban zostaje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi