Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

twojstarypijany

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Na kogo składasz skargę: admina
2. Twój nick na serwerze: michas
3. Nick osoby oskarżonej: Andrzej
4. Dlaczego składasz skargę: nie sprawiedliwe kicki
5. Data i godzina zdarzenia: 25.09 ok. godz. 17:38
6. Opis sytuacji: Czasem jak komuś dobrze pójdzie w rundzie pisze "ale oro" za każdym razem Andrzej daje mi kicka za to jako prowokacja. Teraz się też tak stało jako, że stało sie to kolejny raz pisze skarge
7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): ss nie mam ale takie cos w konsoli Disconnect: prowokacja.
Disconnect: prowokacja.

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Jak sporo już osób wie, oro stało się zamiennikiem ez w naszej kochanej grze CSGO

Cytat

1.24 Pisanie wiadomości typu "ez", "łatwo", "essa" traktowane jest jako prowokacja.

;) pozdro.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Oro stało się zamiennikiem ez? A to ciekawe bo nawet miejski.po nie definiuje tego jako zamiennik ez XDDD Bądźmy szczerzy ty to po prostu wyssales sobie z palca :))))))) 

W tym twoim cytacie nie ma nawet słowa „Oro” 

tu o masz sobie poczytaj nawet ci link dam https://www.miejski.pl/slowo-Oro

Ale oro na tym forum się robi :PeepoEZ:

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Nie zmienia to faktu, że zakazałem mu tak pisać, a on to pisał specjalnie i mnie prowokował ;) 

image.png

• Użytkownik

A dlaczego zabraniasz mu to pisać? W regulaminie nie ma o tym nic. Stałeś się kowbojem i wymyślasz własne zasady i sobie banujesz ludzi którzy ci nie podpadną? Piszesz ze gość cię prowokuje a potem sam po każdym zgonie walisz cała linijkę „XDDDDDDDDDDDDDD” na chacie i żalisz się co zrobiłeś źle jakby to był major. Uwierz mi jest to męczące i gorsze od takiego „ale oro”

47 minut temu, Andrzej. napisał:

a on to pisał specjalnie i mnie prowokował ;) 

Zwykła hipokryzja 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wypowiem się bo to co się odpierdala to szok XD Admin który ustala zasady XD 

Regulamin jest prosty 

'1.24 Pisanie wiadomości typu "ez", "łatwo", "essa" traktowane jest jako prowokacja." 

Gdzie tu widzisz "ale oro"? 

Od kiedy ORO jest zamiennikiem EZ? XD Jeszcze od nikogo nie słyszałem żeby to był zamiennik???

Ja wiem że jak jest się Adminem to Dupa z zwykłego gracz leci do góry ale uspokój się proszę XD

1 godzinę temu, Andrzej. napisał:

Nie zmienia to faktu, że zakazałem mu tak pisać, a on to pisał specjalnie i mnie prowokował ;) 

Jak wiesz że cie prowokował to było dać mu gaga? 

Ale jazda jest na tym mirku z adminami XD 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
51 minut temu, desync. napisał:

i żalisz się co zrobiłeś źle jakby to był major. Uwierz mi jest to męczące i gorsze od takiego „ale oro”

Jest to duzo lepsze niz obrazanie i prowokowanie innych graczy :D

image.png

• Zasłużony
4 minuty temu, SkalpeR napisał:

Jak wiesz że cie prowokował to było dać mu gaga? 

Dostał 3 razy kicka za prowokacje więc nie wiem o czym mówisz.

Od kiedy ORO jest zamiennikiem EZ? XD Jeszcze od nikogo nie słyszałem żeby to był zamiennik???

No już wiem, nie musisz tego mówić jako 3 osoba ;). Wszyscy którzy tak pisali na innych serwach mówili mi, że to zamiennik ez, mój błąd. 

Admin który ustala zasady XD

Dla mnie to już była prowokacja za 2 razem ;) 

Ale jazda jest na tym mirku z adminami XD 

Zapraszamy, na pewno potrzebujemy kogoś takiego jak Ty !!! 

image.png

• Użytkownik
2 godziny temu, Andrzej. napisał:

Dostał 3 razy kicka za prowokacje więc nie wiem o czym mówisz.

No już wiem, nie musisz tego mówić jako 3 osoba ;). Wszyscy którzy tak pisali na innych serwach mówili mi, że to zamiennik ez, mój błąd. 

Dla mnie to już była prowokacja za 2 razem ;) 

Kolega był adminem i według mnie funkcję admina sprawował dobrze. Sprawy prywatne etc. zmusiły do rezygnacji. Jednak nie o to tu chodzi.

Nie należę do żadnych ze stron, lecz w twoim zachowaniu i mowie widać, że jesteś strasznie przemądrzały, udajesz bóg wie kogo, wypowiadasz się strasznie satyrycznie, prześmiewczo do graczy, odstrasza to ludzi, radzę zmienić zachowanie do wszystkich. Mówiąc krótko zjedz snickersa i przestań gwiazdorzyć na serwerze.

Ps. Nie szukam tutaj konfliktu, tylko proponuję przyjąć te słowa do autorefleksji.

Peace and love yall <3

Edytowane przez jakubs362
  • Lubię to! 4

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Zasłużony
Godzinę temu, jakubs362 napisał:

lecz w twoim zachowaniu i mowie widać, że jesteś strasznie przemądrzały,

Serio? Jestem adminem na serwie i moim zadaniem jest pilnowanie porzadku, stad sie bierze moja "przemadrzalosc" bo jak ktos lamie regulamin, to musze go upomniec. Proste.

Godzinę temu, jakubs362 napisał:

wypowiadasz się strasznie satyrycznie, prześmiewczo do graczy,

Satyrycznie? Okej, zgodze sie z tym, ale nie przesmiewczo, to juz za duzo powiedziane. Duzo osob to potwierdzi lub mozna zobaczyc na demkach ;).

I nie wiem czemu sie tu wypowiadasz tak na prawde skoro nie znasz calej historii od poczatku ;) 

pozdro 

image.png

• Zasłużony

Prosze o rozpatrzenie skargi, bo dalsza dyskusja nie ma sensu :D

@ Anox

image.png

• Użytkownik
6 godzin temu, Andrzej. napisał:

Mordeczko moja jakby nie moja rezygnacja prawdopodobnie byłbym Opiekunem na mirku. Adminem byłem lecz niestety musiałem zrezygnować.  Wiec chyba ludzie "tacy jak ja" są potrzebni na serwerze :) Miałem kiedyś skargę? Chyba nie to dobrze wykonywałem swoje obowiązki. 

A szczególnie w sytuacjach jak pisze na u@ ze "Ktoś ma afka od paru rund , wybiera sobie skinki na spawnie, dzieciaki gadaj przez mikrofon" a od was nie ma reakcji.

"No już wiem, nie musisz tego mówić jako 3 osoba . Wszyscy którzy tak pisali na innych serwach mówili mi, że to zamiennik ez, mój błąd." 

A czy na naszym mirku ktoś tak gada? Jest to w regulaminie? Nie ma więc nie wiem z jakiej bomby ty ludzi kickujesz? Bo ktoś ci powiedział na innym serwerze? 

Edytowane przez SkalpeR
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony
25 minut temu, SkalpeR napisał:

Miałem kiedyś skargę? Chyba nie to dobrze wykonywałem swoje obowiązki. 

No to gratuluję, ja jestem adminem na serwerach strefy od 6 msc i ostatnio dostalem 2 skargi od 2 kolegow. W cale nie dziwne co nie? No cóż.

26 minut temu, SkalpeR napisał:

A szczególnie w sytuacjach jak pisze na u@ ze "Ktoś ma afka od paru rund , wybiera sobie skinki na spawnie, dzieciaki gadaj przez mikrofon" a od was nie ma reakcji.

Czemu to piszesz pod skargą na mnie? Jaki to ma związek ze mną ? Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora ;) 

27 minut temu, SkalpeR napisał:

A czy na naszym mirku ktoś tak gada? Jest to w regulaminie? Nie ma więc nie wiem z jakiej bomby ty ludzi kickujesz? Bo ktoś ci powiedział na innym serwerze? 

Nie wiem czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem czy nie wiesz co piszesz. Myślałem, że "oro" to ez. ez na naszym serwie jest uznawane za prowokacje. Dlatego dostal kicki za prowokacje.

29 minut temu, SkalpeR napisał:

Mordeczko moja jakby nie moja rezygnacja prawdopodobnie byłbym Opiekunem na mirku

xd, eghem. No to napisz podanie żeby zrobić tu porządek :D :hejka:

• Ha ha 1

image.png

• Użytkownik

Akurat się zgodzę z przedmówcami... Spamujesz często czat głupotami typu "XDDDDDDDDDDDDDDDD", wypisujesz na !msay jakieś głupoty itp. Jak dla mnie to admin jest od tego, żeby pilnować porządku na serwie i niejako dawać przykład. Admin to nie przywilej, m.in. do tego żeby z paroma swoimi znajomymi rozwalać grę innym. Chyba chodzi o zachowanie kultury gry na serwerze? 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony

@ xEz Dobra, pokaz mi jakie glupoty wypisywalem na msay. Bo jak "mikro +16" albo "cele mapy"  to glupoty dla ciebie, to niezle. Racja wypisuje glupoty, ale nie jest to zabronione przeciez, napisz sobie "XDDDDDD" i w nastepnej wiadomosci "n1". Od kiedy nie mozna ? A poza tym to o jakich wogole znajomych piszesz XD. A tak przy okazji skoro admin to wzor do nasladowania i pilnowania serwera to zapraszam cie na ten serwer, bo dawno ciebie nie widzialem ;). 

image.png

• Zasłużony

Podsumowując, nie chcę mieć z nikim problemów niepotrzebnych, bo jest to zbędnę. Chcę być zdrowszy i nie mieć z nikim spin. Przepraszam wszystkich których uraziłem, lub którzy przeze mnie są niezadowoleni. @ SkalpeR @ xEz zapraszam pv aby rozwiać wszelkie nieporozumienia i konflikty :). Pozdro 

image.png

• Użytkownik

Jest takie coś jak floodowanie czatu - podchodzi to już pod regulamin, jeżeli mamy już podchodzić do tego w taki sposób... 

Jeżeli chodzi o "prowokacje" to na upartego można wszystko, ale to wszystko podczepić pod ten punkt i kogoś ukarać. 

Chodzi mi o to, że jak ktoś ma admina to jest bardziej zauważalny na serwerze i niejako jego zachowanie mogą być powielane przez pozostałych. Jeżeli któryś admin "pajacuje" to daje tym samym pozwolenie dla innych... i niestety tak czasami bywa (nie będę wymieniał po nickach) :).

Nie chcesz konfliktu ale odbijasz piłeczkę i atakujesz mnie mówiąc, że jestem mało aktywny na serwerze... Nie mnie oceniać czy gram dużo czy mało - traktuję grę hobbistycznie i poświęcam na nią tyle czasu ile mam ochotę i ile w danym momencie mogę - mam wiele ciekawych zajęć poza tym, jestem trochę starszy i nie żyję tylko grą na komputerze :). Posta napisałem żeby przekazać, że nie podoba mi się na serwerze "koleżkostwo", stronniczość i wybiórczość niektórych adminów wobec graczy... to tyle. 

To nie jest jakaś skarga na Ciebie, a delikatna uwaga i opinia. To nie mój serwer więc nie ode mnie zależy jak będzie on wyglądał :D.

• LEGENDA

Jeśli admin prosi abyś nie pisał tego waszego słownictwa "oro", to dlaczego dalej to robicie ? Pod ten pkt z regulaminu można podpiąć wszystko, gdy zabijesz kogoś możesz nawet pisać głupie "ok" lub "xD" liczy to się jako prowokowanie innych ludzi nawet do głupiej odzywki, a tego chcemy unikać. 

Nie gram co dziennie na serwerze, więc nie spotkałem się z tym "NOWYM" waszym słownictwem "oro", ale prosiłbym tego nie nadużywać. A @ Andrzej. ty też ogarnij się z Tym XDDDDDDDDDD bo sam prowokujesz innych.

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

76561198203268992.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]