Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1. Na kogo składasz skargę: admina 2. Twój nick na serwerze: michas 3. Nick osoby oskarżonej: Andrzej 4. Dlaczego składasz skargę: Niesłuszny ban, nękanie 5. Data i godzina zdarzenia: 26.09 16:45 6. Opis sytuacji: Zwyzwałem Andrzej na prywatnym discordzie, następnego dnia wbiłem na serwer i był Andrzej zapytał się czy go wyzywałem i odpisałem, że tak. Potem się wtrącił do rozmowy inny gracz i mu napisałem, żeby się nie wtrącał, zwyzywał mi matke, po tym dostałem bana na tydzień a gracz, który mnie wyzywał nie dostał nic od Andrzeja, tylko inny admin, który był na serwerze musiał go zbanować, ponieważ Andrzej nie chciał 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): Jedynym dowodem jest demko jako, że jeszcze nie jest dostępne to nic tu nie wkleje. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Kolega który się wtrącił do rozmowy dostał ode mnie gaga. Nękanie? GDZIE NIBY XD. Niesłuszny?... skarga pod tytułem "es" pozdro .... 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Nie ma mnie przy biurku. Zajmiesz się @ ohSugarry CS:GO ? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 19 minut temu, Andrzej. napisał: Kolega który się wtrącił do rozmowy dostał ode mnie gaga. Nękanie? GDZIE NIBY XD. Niesłuszny?... skarga pod tytułem "es" pozdro .... 1.15 Przenoszenie prywatnych spraw na serwer jest zbędne. Wszelkie kłótnie rozwiązujemy na PW. Obraza była poza serwerem oraz serwerownią, więc jest to sprawa prywatna. Tego nękania zapomniałem usunąć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, twojstarypijany napisał: Obraza była poza serwerem oraz serwerownią, więc jest to sprawa prywatna. Nie, ponieważ kazałeś swojemu koledze żeby mi to przekazał NA SERWERZE. Mogłeś mi to napisać na pv Odnośnik do komentarza
Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Andrzej. napisał: Nie, ponieważ kazałeś swojemu koledze żeby mi to przekazał NA SERWERZE. Mogłeś mi to napisać na pv Nie napisałem, żeby to przekazał NA SERWERZE tylko żeby poprostu przekazał Edytowane 26 Września 2020 przez twojstarypijany Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 W sumie to mało mnie interesuje, że nie kazałeś mu tego przekazać na serwerze. Przekazał i koniec, obraziło mnie to, przyznałeś się, że tak napisałeś i koniec 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Temat rozwiązany w odwołaniach CS:GO. michas, przemyśl zachowanie przez ten czas, jaki został nadany przez Andrzeja Odnośnik do komentarza
Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 3 godziny temu, ohSugarry napisał: Temat rozwiązany w odwołaniach CS:GO. michas, przemyśl zachowanie przez ten czas, jaki został nadany przez Andrzeja Czemu mi zamknąłeś temat na odwołaniu 1. Sprawa nie miała miejsca na discordzie Strefy jeśli Andrzej tak twierdzi niech da ssa 2. Sprawy na serwerze nie ja przeniosłem tylko Andrzej bo to on pierwszy napisałem Ban niesprawiedliwy i tak btw nauczcie Andrzeja kultury na serwerze skoro się mnie czepiacie że toksyczny jestem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Cytat 1. Sprawa nie miała miejsca na discordzie Strefy jeśli Andrzej tak twierdzi niech da ssa Fakt nie miała, ale czego ty nie rozumiesz. Twój kolega zacytował cie na serwerze STREFY, a dnia następnego przyznałeś mi się na czacie, że mnie zwyzywałeś, gdyby kolega nie przeniósł tego na serwerownie to byś nie dostał bana . Podsumowując, nie ja wniosłem na serwer prywatną sprawę, przyznałeś się, że obraziłeś mnie, i mało mnie interesuje gdzie, bo cytat był na serwerze . 10 godzin temu, twojstarypijany napisał: i tak btw nauczcie Andrzeja kultury na serwerze skoro się mnie czepiacie że toksyczny jestem Jeśli chodzi o moją kulturę, to fakt mógłbym używać mniej wulgaryzmów, ale zauważ, że w stosunku do innych graczy jestem kulturalny i potwierdzi to sporo osób . U ciebie problem jest taki, że jesteś niekulturalny w stosunku do innych graczy. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Widzę, że regulamin jest przestrzegany. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi