Użytkownik vDark Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1. Na kogo składasz skargę: admina 2. Twój nick na serwerze: ???? 3. Nick osoby oskarżonej: xEz 4. Dlaczego składasz skargę: nie tyle nie słuszny co za długi ban 5. Data i godzina zdarzenia: 26.09.2020 16:49 6. Opis sytuacji: Byłem na serwerze wbił jakiś gracz co wyzywał admina. Napisał że wyzywał go na discordzie gdzie nie ma permisji i tam go może robić co chce na co ja mu odpowiedziałem że jest adminem na serwerowni i jak będzie go wyzywał na dc tej serwerowni to wychodzi na to samo jakby wyzywał go na serwerze gdzie ma admina. Odpowiedział mi " jesteś jakiś odklejony czy co? na chuj się wpierdalasz" czy coś takiego ja mu odpowiedziałem " odklejona jest twoja matka" czy coś takiego. poczym on dostał bana za obraze admina ja dostałem gaga za obrażanie i po jakimś czasie dostałem bana na tydzień bez żadnego ostrzeżenia za napisanie tylko " ODKLEJONA JEST TWOJA MATKA". 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): nie ma jeszcze demka a nie mam ss'ów @ Andrzej. @ xEz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Dla mnie osobiście nie ma znaczenia czy obrażasz admina czy zwykłego gracza. Tamten dostał na tydzień to aby było sprawiedliwie to Ty też dostałeś na tydzień. "Tylko" za obrażanie mamy? Chyba gorzej się nie da... nawet tego nie skomentuję. Na przyszłość może się nauczysz, że tak w internecie nie wolno - w realu za takie coś dostaje się pstryczka w nos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @ N4JT ? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Sorki ze się wtrącę ale michas napisał to na MOIM serwerze discord a nie na discordzie strefy tak jak to jeden z ubt napisał a to już trochę zmienia Tak jak xEz napisał ban jest słuszny. michas dostał bana na tydzień a ty prosisz o krótszego bana za zwyzywanie rodzicielki? XD nawet na wycinku z demka widać ze michas ci jasno dał do zrozumienia żebyś się nie wpierdal w nie swoje sprawy a ty mu po matce zacząłeś jechać Odnośnik do komentarza
Użytkownik vDark Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dodam tu tylko XD kox administracja buziaki dla Was Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi