Użytkownik vanisz Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Nick: vanish Imię: Jakub Wiek: 14, już niedługo 15 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): Ja bym już tak oceniał 6-7. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/vanish/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/id/ocbchodzi Steam Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Składka Obowiązkowa[Tak/Nie]: Tak Dlaczego ty?: Pełnię funkcję na 2 serwerach, włączając JB oraz mam już dosyć dużo moim zdaniem staż. Chciałbym doświadczyć czegoś nowego, pomóc innym itp. pomoc daję już dla wielu graczy, lecz starszy admin daje mi wiele nowych funkcji, dzięki którym będę mógł robić rozsądniejsze rzeczy, np. głosowanie na mapę.. Pomimo tego, że pełnie funkcję już na 4 serwerach, w tym forum oraz discord i niektórzy oraz sam, mogę na siebie polegać że nikogo nie zawiodę, oraz, że będę pomagał aż do końca. Wymagania: Minimum 16 lat. - Counter-Strike 1.6 na STEAM. + Sprawna umiejętność korzystania z komend admina. + Minimum miesiąc stażu na randze Admin Serwera. + Minimum miesięczne konto na forum, 35 postów oraz brak warnów. + Pozdrawiam wszystkich którzy doczytali do końca, oraz życzę miłego dnia, a bardziej wieczoru 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Na tak Ogarnięty Ciężko wyprowadzić z równowagi wielu próbuje Mikro Umie prowadzic GT 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 + najdłuższy stażem admin + doświadczenie na stanowisku + tak jak napisał kolega wyżej, vanish posiada wręcz stoicki spokój + jedyny możliwy kandydat na tą chwile - wiek Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Na tak. - spokojny, - stara sie, - zależy mu, - długi staż, 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Mam nadzieje, że ogarniesz, bo teraz z ZM będziesz pełnił 3 role admina. Składka Trivor, Flagi Dusia/Trivor. @ Dusia Przyjmiesz, bo nie mam permisji do przyjmowania podań starszych. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Na nie -wiek -szkoła co za tym idzie mniej czasu na grę może teraz to nie było widoczne ale pierwszy miesiąc zawsze jest lajtowy bez sprawdzianów i innych dupereli +reszta gituwa ale jednak obiektywnie bym go nie przyjmował 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi