Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#29 Wywiad z pokio

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

[V] <-- Moje kwestie będą oznaczane tym kolorem

[P] <-- Kwestie pokio będą oznaczane tym kolorem

Witaj w niedzielnym poranku, co tam u Ciebie, jak tam żyjesz? 

Siemka witam, wiesz co kuzyn do mnie przed chwilą dzwonił i mnie obudził ale tak poza tym żyje i wszystko u mnie gra.

To gitarka, to na dobry początek przedstaw się, ile masz lat jak Cię zwą itp.

Jestem Patryk mam 18 lat w sumie różnie na mnie mówią ale najczęściej używają słowa "Stona" od nazwiska XD, po za tym interesuje się wędkarstwem jest to moja pasja , ale ostatnim czasem nie mam kiedy się wybraę niestety

Kiedyś na pewno będzie odpowiedni moment, też lubię pojechać czasami na rybki. :D A co szczególnie Ciebie skłoniło do wędkarstwa, od kiedy się tym interesujesz i czy można już Cię nazywać zawodowym rybakiem? :P 

Moją pasje do wędkarstwa zapoczątkował tata , jak byłem mały to zacząłem z nim chodzić, najpierw na jakieś małe stawy itp potem na rzeczki , następnie zostałem członkiem PZW i zacząłem się w to zagłębiać jak to się je dokładnie ,różne techniki łowienia gdzie łowić daną techniką , przynętą (Moja ulubiona technika to FEEDER) , jeszcze niestety zawodowcem mnie nazwać nie można , może za parę lat.

Jakieś swoje rekordy masz, którymi byś mógł dla nas się pochwalić?

Największym moim rekordem jeśli chodzi o stosunek wagi do gatunku ryby , to był jaź z kanału który dorasta do 2 kg ja złowiłem rybę 1,3 kg i powiem ci że to było piękne bo wiadomo karp 4 kilo to nie jest wyczyn bo karpie są duże ale tak jak mówiłem jeśli chodzi o stosunek wagi do gatunku ryby to ten jaź jest moim największym

Całkiem nieźle, tak o rybach nadajemy że chwila odpoczynku. :D Co Ciebie skłoniło do gry na Jailbreaku? Przyjaciel zaproponował, czy może wymarzony mod? 

Od dziecka pykam w cs 1.6 ,ulubionym trybem był zawsze zombie mod ,ale wracając, to na JB strefa skilla wszedłem przypadkiem , chciałem sobie po porostu pograć jak zawsze ale spodobali mi się ludzie i atmosfera na serwie a teraz proszę jestem Strażnikiem

Zombie mod dla mnie zawsze był nudny i nie był ciekawy, interesowały mnie takie serwery bardziej jak basebuilder, jb itp.

to niech nasze paluszki trochę odpoczną, i trochę zadam ci takich wyrywkowych pytań, ok? :D 

Dawaj, odpowiem na wszystko.

No to pierwsze, pies czy kot?

Zdecydowanie pies.

Lecimy drugie, jaki najbardziej lubisz smak tymbarka?

Najlepszy Jabłko-Arbuz!

I cyk trzecie, cytryna czy limonka?

Limonka, ponieważ najlepsza do koktajli :D 

Dobra koniec.. :D To teraz opowiedz mi, co masz w planach zrobić w dniu dzisiejszym?

Dzisiaj Nauka Nauka i jeszcze raz Nauka , ale na pewno wejdę na serwer i z wami pogram.

Skoro w dniu dzisiejszym będziesz się uczyć, to co będziesz robić w przyszłości? Może zostaniesz nauczycielem, kto wie? :P 

Nie, po jak zdam maturę do wybieram się na studia kryminalistyczne , potem do policji , najbardziej to właśnie chciałbym pracować jako detektyw w policji

Zaczynam już się Ciebie bać, ale nie wiem czy powinienem :D 

Nie tylko ty haha , ale spokojnie pamiętam o kumplach :) 

No to już będziemy kończyć, chciałbyś kogoś pozdrowić?

Pozdrawiam wszystkich graczy JB oraz wszytkich Strefowiczów , trzymajcie się , dzięki Vanish za wywiad , Narazicho :)

Również dziękuję, do usłyszenia :)

P.S Proszę o opinię wywiadu, czy za krótki czy za długi bo pierwszy raz pisałem i nie wiem czy taka wersja wam się spodoba. Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia :) 

• Lubię to! 6

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• vanisz promuje ten temat
  • Użytkownik∙

Cześć, fajny wywiadzik :) Tylko mogło by być trochę więcej tych "wyrywkowych pytań"

Pozdrawiam.

• Dzięki 1

olokorawawa.gif

• Zasłużony

1.Wywiad jest trochę za krótki.

2.Przecinki, nigdy się ich nie stawia po spacji, bo widzę masz parę takich.

Ale jak na pierwszy raz nie jest źle.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

W miarę przyjemnie się czyta, wyrywkowe pytania spoko, mogłoby być ich troszkę więcej. Wypadałoby też zacząć od jakiegoś wstępu, przybliżyć użytkowników z kim mają do czynienia, jaką posadę piastuje itd. Również o jakieś szczegóły, np. miejsce zamieszkania, itd. Interpunkcja jest do poprawy, idzie wyłapać w niektórych miejscach to. Staraj się również zadawać bardziej rozwinięte pytania, aby użytkownik mógł na dane pytanie odpowiedzieć w kilku zdaniach. 

Edytowane przez Huna
  • Dzięki 1

1187669142_pokemon.jpg.37c5af497fc188c88d3598cc6482dd8a.jpg.3e569e2c7a4558b00bc40ad4e314d633.jpg250px-Ash_Gengar.png.a2f2ee6c78bf3e252619dae51b8ebbc8.png

• Użytkownik

Pierwszy twój wywiad, a w miarę wyszedł +

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Fajny wywiadzik, ale mógłby być dłuższy i więcej pytań na temat przyszłości żeby daną osobę bardziej poznać ;p

• Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik

Bardziej przypomina mi to rozmowę aniżeli wywiad, niby to i lepiej, ale nie tym razem.

2 godziny temu, Vanishhhh napisał:

Jakieś swoje rekordy masz, którymi byś mógł dla nas się pochwalić?

Zombie mod dla mnie zawsze był nudny i nie był ciekawy

to niech nasze paluszki trochę odpoczną, i trochę zadam ci takich wyrywkowych pytań

Moim zdaniem można było lepiej złożyć te zdania, składni tu trochę brakuje.

To gitarka, to na dobry początek przedstaw się, ile masz lat jak Cię zwą itp.

W pytaniach tego typu unikałbym takich skrótów. Jako redaktor powinieneś zadawać konkretne pytania, najlepiej takie prowokujące wyczerpujące odpowiedzi (co jest ciężkie na początku, ale można dojść do wprawy). 

[V] <-- Moje kwestie będą oznaczane tym kolorem

[P] <-- Kwestie pokio będą oznaczane tym kolorem

Już na samym początku zauważyć można brak interpunkcji. Jako, że zacząłeś zdania wielką literą, fajnie gdybyś zakończył je kropką. Ale nie przejmuj się, błędów interpunkcyjnych z twojej strony jest więcej:

To gitarka, to na dobry początek przedstaw się, ile masz lat, jak Cię zwą itp.

Również dziękuję, do usłyszenia.

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia.

Całkiem nieźle, tak o rybach nadajemy, że chwila odpoczynku.

Zaczynam już się Ciebie bać, ale nie wiem czy powinienem.

Dobra koniec.. :D To teraz opowiedz mi, co masz w planach zrobić w dniu dzisiejszym?

Nie wiem czy miała tu być kropka czy wielokropek, jeśli to drugie to powinny być 3 kropki i zdanie po nim powinno być "zaczęte" małą literą. 

Redaktor nie powinien popełniać błędów tak często i w dodatku tak banalnych, mało tego, powinien jeszcze poprawić błędy osoby, która udziela wywiadu - tutaj niestety tego zabrakło.

wiesz co, kuzyn do mnie przed chwilą dzwonił

Jestem Patryk mam 18 lat w sumie różnie na mnie mówią ale najczęściej używają słowa "Stona" od nazwiska XD, po za tym interesuje się wędkarstwem jest to moja pasja , ale ostatnim czasem nie mam kiedy się wybraę niestety

Tutaj całą wypowiedź można było poprawić.

Moją pasje do wędkarstwa zapoczątkował tata , jak byłem mały to zacząłem z nim chodzić, najpierw na jakieś małe stawy itp potem na rzeczki , następnie zostałem członkiem PZW i zacząłem się w to zagłębiać jak to się je dokładnie ,różne techniki łowienia gdzie łowić daną techniką , przynętą (Moja ulubiona technika to FEEDER) , jeszcze niestety zawodowcem mnie nazwać nie można , może za parę lat.

Tak samo jak wyżej, dosłownie całą odpowiedź pokio można poprawić. Cały cytat to jedno zdanie, gdzie można zrobić z tego co najmniej cztery. Poza tym przecinki w złych miejscach - @ pokio  nie dajemy spacji przed nimi, pamiętaj o tym.

A co szczególnie Ciebie skłoniło do wędkarstwa, od kiedy się tym interesujesz i czy można już Cię nazywać zawodowym rybakiem?

Błąd logiczny, mylisz pojęcia. Przy okazji przypomniał mi się żarcik, "Rybak idzie na ryby i wraca z rybami, wędkarz idzie z wędką i wraca z wędką". :D 

zadam ci takich wyrywkowych pytań

"Wyrywkowych"? Pomijając, że to słowo w ogóle tu nie pasuje, mogłeś zaproponować np. zabawę pt. "szybki strzał" lub "to czy to" - nie ma różnicy, udzielający i tak wybiera jedną odpowiedź z podanych. Niby nic takiego, ale samo słowo "zabawa" urozmaica wywiad, wierz mi.

Jak na tak krótki wywiad, tych błędów jest naprawdę sporo, zwróć na nie uwagę przy przeprowadzaniu kolejnego. 

Tak naprawdę poza imieniem dowiedziałem się zaledwie 3 rzeczy o pokio - technik geodeta, wędkarz, ulubiony mod. Mało. Zadajesz zbyt mało pytań, nie chcesz ciągnąć tematu, na który jest aktualnie prowadzona rozmowa, za szybko przechodzisz z jednego na drugi przez co wywiad wyszedł taki krótki. Przy temacie rekordu mogłeś zapytać czy pokio ma zdjęcie z jakimś ciekawym okazem, pytając o muzykę można poprosić o link do YT, możliwości żeby wydłużyć wywiad jest naprawdę sporo. Jako, że to twój pierwszy wywiad, chciałem Ci pokazać jakie błędy popełniasz, co mógłbyś dodać, zmienić czy poprawić. Mam nadzieję, że kolejne prace będą o niebo lepsze, ten wywiad nie jest zły, tylko dlatego, że widziałem gorsze. 

• Dzięki 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Przyjemnie sie czyta. Poćwicz te wywiady i chce cie widzieć w dzień dobry tvn:sh1zo1:

• Dzięki 1

ldFNc26.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Dusia przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]