Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Imię: Olivier Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że na spokojnie 3-4 godziny 4. Co chciałbyś zmienić: Szczere? to nie widzę tu praktycznie nic do zmieniana. Forum jest dobrze dopracowanie, i nie ma takiej potrzeby, aby coś zmieniać. No chyba, że coś ciekawego mi wpadnie do głowy to się zobaczy . 5. W czym chciałbyś pomóc: -W dalszym ciągu rozwijania Strefy. -Chciałbym pomagać użytkownikom w rozwiązywaniu ich problemów -W budowaniu miłej atmosfery na forum. -W pilnowaniu porządku na forum. -Pomóc obecnej moderacji w ich obowiązkach. (Zamykanie tematów, przenoszenie ich do kosza, nadawanie warnów użytkownikom itp. -Karać użytkowników którzy sobie na to zasłużyli. -W moderowaniu różnych tematów -W usuwaniu postów które treść zawiera różne wulgaryzmy -W łagodzeniu konfliktów po między użytkownikami 6. Dlaczego akurat ty: Jestem miłym, spokojnym, oraz uczciwym człowiekiem który dąży do swoich celów. Na forum nie sprawiam żadnych kłopotów, od jakiegoś czasu pełnie tu role administratora na serwerze dd2 gdzie swoje obowiązki spełniam w 100%. Nigdy nie było na mnie żadnych skarg które wpływały by negatywnie na mój wizerunek na forum. Myślę, że to wszystko. 7. Staż na forum: Rejestracja: 7 lipiec 2019. Czas online na forum 16 d 4h 41m 51 s 8. Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Nie, nigdy nie miałem do czynienia z ową rangą, także jak by podanie się przyjeło liczę na małą pomoc. Minimalnie 18 lat, - 10 dni online,✅ Minimalnie 300 postów,✅ Rozpoznawalność oraz aktywność,✅ Znajomość ortografii i zasad pisowni, +/- Wysoka kultura osobista,✅ Brak ostrzeżeń na koncie.✅ @ Andrzej. Dziecinne zachowanie? ? Jest to twoje zdanie i je szanuje no ale... Wytłumacz mi kiedy twoim zdanie zrobiłem coś "dziecinnego" @ Andrzej. To, że rzucam reakcjami "?" to nie znaczy że jestem dziecinny ??? 2 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 28 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Wiek +/- Podanie +/- [za dużo tych kolorków jak dla mnie] Doświadczenie -? [W sumie każdy kiedyś musi spróbować] Chęci + Aktywność + Jestem na lekkie Tak. [Jakiś okres próbny 2tyg.] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ufocheating Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Wiek +/- Chęci + Aktywny + Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Jestem na Tak. +Staż +Warny odrobiłeś + Podanie w miarę krótkie i zwięzłe, trochę te kolorki mnie drażnią, ale nie estetykę mamy tu oceniać - Młody wiek - Brak doświadczenia Myślę, że warto dać Ci szansę, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 podanie krótkie, ale treściwe. znany jest na sieci, był bity przeze mnie na dd2 i szczerze, on jako jedyny nie wyleciał do mnie z kurwami XD co przekłada się na to, że jest kulturalny, nigdy nie zauważyłem, żeby wdał się w jakiś konflikt. do tej rangi doświadczenia nie trzeba imo, trzeba być inwalidą, żeby nie potrafić kliknąć guzika nad tematem i wybrać kolejnego guzika który zamyka/przenosi do kosza etc, no może z warnami trzeba troszkę inteligencji i nie rozdawać ich na prawo i lewo jak pewien chłop kiedyś. x) tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +/- wiek +staz na forum +/-aktywnosc -czasem troche dziecinne zachowanie (z tego co zauwazylem) +checi Jestem na NIE. pozdro @ <olo>clar'2k20 rozrzucasz reakcjami haha na lewo i prawo twoje wypowiedzi czasem są takie dziwnie dziecinne wlasnie (mowie to tylko moja uwaga i moge sie mylic ). Oczywiscie nie jestem lepszy ale nie startuje na moderatora ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Jestem na Tak(okres próbny ) +kultura +podanie spoko napisane +spełnia wymagania wszystkie +wiek raczej nie ucieknie szybko bo nwm np praca rodzina dzieci (dorosłość =problemy) -doświadczenie ale to myślę do ogarnięcia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jestem na tak. + Aktywty na forum. + Kulturalny. + Nie ma z nim żadnych problemów potrafi się zachować, nie wszczyna kłótni. +/- Wiek. - Brak doświadczenia, ale każdy musiał kiedyś zacząć. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Przyjmuję na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi