Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: od 3h do 5. 4. Co chciałbyś zmienić: Obecnie strefa funkcjonuje moim zdaniem dobrze i nie ma nic do zmiany.Jedynie co chce zmienić to, żeby atmosfera była jeszcze milsza niż jest,żebyśmy czuli się jak taka jedna wielka rodzina. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc aby strefa szła w górę aby była najlepszym forum jaki jest.Chciałbym pomagać administracji i moderatorom aby nie mieli dużo pracy a także nowym użytkownikom,którzy wchodzą w ten świat i potrzebują pomocy. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Dlatego, że jestem osobą szybko się ucząca i szybko ogarnę wszystko.Jestem osobą miłą, lubiąca pomagać, ogarniętą a także myślę, że dojrzały.Chce pomóc jak najbardziej umiem, ponieważ jestem tu już ponad 2 lata i posiadam różne rangi typu opiekun,admin itp ale chcę coś więcej i chce zająć się poważniejszą rolą. 7. Staż na forum: 2 lata. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 28 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 -Wiek - Nie znasz regulaminu [Dusia ci już notkę dała] -doświadczenie -? [Każdy od czegoś zaczyna] + chęci + staż Masz już Opiekuna, 2x Admina czy to nie dużo? Dzisiaj jestem na Nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jestem na nie -Słabe podanie -Zajmij się obecnie serwerami +/- doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 28 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jestem na nie. - Wiek. - Słabe podanie. -Brak znajomości regulaminu. - Brak doświadczenia. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 - widziałem już lepiej napisane podania. -/+ Słaba aktywność. Ostatnio dostałeś admina, pokaż, że się zmieniłeś, pracuj i nadal bądź aktywny, ale na dzień dzisiejszy nie mogę Ci zaufać. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 28 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jestem na Nie -wiek -podanie mało przekonujące napisane wręcz na kolanie -aktywność Ludzie dajcie się wykazać innym gracza niech inni też pokażą że umią, coś zrobić niektórzy mają po 4, 3 rangi najlepiej wszystko robić samemu zastąpcie jeszcze dusię shingę i Trivora po co oni jak sami to ogarnięcie. Ja wiem rozumiem ambicje itp. Itd. Ale weźcie sobie to do serca bo w dorosłym życiu np. jak pokażesz szefowi w pracy że Ty umiesz 99% rzeczy robić to będziesz jak parobek. Nie piszę tu tylko i wyłącznie do CB byniu ale do innych również . Róbcie jak (dla mnie możecie mieć po 15 rang) chcecie ale to przestroga dla wszystkich na całe życie . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Niestety na nie +/-Wiek +Chęci -Za mało jesteś aktywny i udzielasz się zbyt mało na tę rangę. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 -wiek -średnie podanko +/-aktywnosc i staz na forum +checi Jestem na NIE. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi