Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - Lavista

EinSehrGoldenerApfel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Gracjan

2. Wiek: 17 ( 21.05.2003 )

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-4h w ciągu dnia, oczywiście nawet jak mnie nie ma w domu jestem w stanie pomóc na forum.

4. Co chciałbyś zmienić: Nad zmianą czegokolwiek trzeba się dobrze zastanowić bo zmienić coś nie jest problemem , lecz żeby to się podobało innym strefowiczom.

5. W czym chciałbyś pomóc: Pierwszo rzędną rzeczą którą oferuje od Siebie jest: Utrzymywanie porządku na naszym forum, aby każdy nowy na strefie mógł czuć się tu swobodnie, oraz mógł znaleźć pomoc na każdy temat. Drugą rzeczą będzie: Czas który poświęcę na forum, aby też jak najszybciej odpowiedzieć na pytania zadawane w tematach, chatboxie, jak i również na Wiadomości prywatnej (PW)

6. Dlaczego akurat ty: Jestem ambitną młodą osobą, która lubi pomagać w każdej kwestii, dzięki czemu zdobywam dużo przyjaciół, którzy doceniają to co dla nich robię, a Ja po prostu staram się nie być złośliwy tylko szukam rozwiązań w taki sposób, żeby kogoś przez przypadek nie urazić. Myślę, że nadaje się na to stanowisko i podejrzewam, że niektórzy będą zadowoleni już na starcie z tego, iż podjąłem taki krok.

7. Staż na forum: Jestem z wami od 10 Czerwca. Myślę, że dałem się poznać każdemu kto chciał mnie poznać.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nigdy nie pełniłem tak odpowiedzialnego stanowiska.

• Lubię to! 3
  • Super 2

896d8a470e1c62b8gen.jpg

Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz.

• Użytkownik

Wiek +/-

Doświadczenie -? [Każdy od czegoś zaczyna]

Podanie + [Bardzo spoko napisane podanie]

Chęci + 

Aktywność + 

Na okres próbny. [Tak]

• Lubię to! 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik

+wiek

+checi

+doswiadcznie

kazdy musi się czegoś nauczyć chłopak ogarnięty szybko się dał zapoznać jestem za okresem próbnym (tak) powodzenia

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Ja będę na nie

-Czasami twoje zachowanie jest dziecinne

-Zajmij się UBT/serwerem.

-/+Doświadczenie

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jestem na Tak

+ Chęć pomocy, a pomoc się przyda

+/- Troszkę spoważniej 

+ Tydzień próby , żeby sprawdzić czy się nadaję

+ Innym się wydaje że jeśli masz 2 rangi Opiekuna i startujesz na Moderatora to jesteś z góry traktowany, 

Ranga to jedno a obowiązki to drugie. Więc da radę ponieważ nie ma za bardzo co robić mając już parę rang. Pozdrawiam

@ GENERAL ALADEEN

Cytat

- Obowiązki, aktualnie jesteś członkiem UBT, Opiekunem serwera a z tego co wiem, to wcześniej były jeszcze inne. Nie oszukujmy się, trochę tego jest, zajmij sie obecnie swoimi rangami. :/

Aha czyli jak @ PepePanDziobak ma tyle rang:  

http://prntscr.com/upfkpk

A @ Lavista 1.6  

http://prntscr.com/upflc1

To jest przegrany? mając mniej odpowiedzialnych rang niż @ PepePanDziobak

No proszę Was, to ma być obiektywne wypowiadanie się ? haha beka really...

@edit

@ GENERAL ALADEEN

Cytat

+/- dlaczego Ty - mało przekonujące.

- Podanie, mogłeś się bardziej postarać 

@ Lavista 1.6  napisał te punkty lepiej jak połowa co startowała na moderatora. Pozdrawiam

Drugie primo kolego, z tego co widzę to Ty każdego minusujesz za byle co xD w ten sposób działasz na nie korzyść Sieci, to samo Pan Pepe który ma więcej rang niż sam Head Admin i najwyrazniej nie chce nikogo w zespole, trochę to jest działanie na naszą nie korzyść ale co Ja tam wiem.

• Ha ha 1

+/- Wiek  niekiedy dziecinne zachowanie

+ Aktywny

+ Chęci

+/- dlaczego Ty - mało przekonujące.

- Podanie, mogłeś się bardziej postarać :/

-/+ Obowiązki, aktualnie jesteś członkiem UBT, Opiekunem serwera a z tego co wiem, to wcześniej były jeszcze inne. Nie oszukujmy się, trochę tego jest, zajmij sie obecnie swoimi rangami. :/

Dlatego jestem na NIE

Wiesz ziomek, że nic do ciebie nie mam, ale tutaj po prostu muszę być obiektywny. Powodzenia! 

@ Tery Nie obraz sie po prostu stwierdzam że jak dostałby range moderatora, to zaniedbał by inne rangi. Takie jest moje  zdanie zobaczysz, nawet jak dostanie moda to albo ucieknie na urlop albo zrezygnuje z któreś rangi. :)

• Użytkownik∙

Jestem za okresem próbnym. 

+chęci 

+wiek 

+/- doświadczenie (ale to ogarnie szybko jest bystry) 

+opiekun umie działać w zespole 

• Lubię to! 1

sy.png

• Użytkownik

Za okresem próbnym

+Chęci

+Wiek

+Pracowity chłopak, miałem okazje popracować z nim razem w zespole i mam o nim dobre zdanie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Ja niestety jestem na nie.

- Krótki staż.

- Twoja ortografia i składnia boli w oczy (przynajmniej mnie ;) ).

- Brak Doświadczenia.

+ Chęci

+ Na aktualnych rangach sprawujesz się należycie. 

• Ha ha 1
  • Wow! 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik

imo nie.
błędy i składnia zdań boli w oczy mocno, a moderator z tego co mi się wydaję to musi reprezentować jakiś poziom, jeżeli chodzi o ortografie i interpunkcje.

obserwuję forum od dłuższego czasu i niejeden raz widziałem Twoje dziecinne zachowanie, a moderator powinien mieć chociaż odrobinę odwagi, a nie tylko wtedy, gdy aplikuje na jakąś posadę. 

Argumentacja dlaczego Ty również mnie nie przekonuje, napisane na zasadzie, bo jestem mily, lubie pomagac i essa. Chyba każdy moderator lubi pomagać, ale co ja tam wiem. 

• Lubię to! 1

478xKxC.jpg 

• Użytkownik

Jestem Na Tak

+Aktywny

+/-Wiek

- Doświadczenie, ale moderator nie ma takich bardzo dużych obowiązków, a ips do ogarnięcia nie jest trudny :) 

+Pomocny 

Okres próbny powinien być moim zdaniem

miałem fora itp... wiem że ta ranga nie jest aż tak bardzo odpowiedzialna moim zdaniem banalnie prosta :P  więc można dać szanse nie widzę przeszkód 

Moderator powinien pomagać w problemach na forum, i utrzymać ład na forum 

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

- Brak spędzonego wymaganego czasu online. 
- Znajomość ortografii, o to kilka przykładów: "kóla, wkońcu, ogarnołem" 
- Dziecinne zachowanie. 
- Krótki staż

Ja jestem na nie. 

• Wow! 1

MasculineMeekDore-max-1mb.gif.6f786d6c250cd9cfbdb101c6410b784e.gif                               1187669142_pokemon.jpg.37c5af497fc188c88d3598cc6482dd8a.jpg.57140d613700a17286cd2e39d4ae5285.jpg

• Zasłużony

- maly staz na forum 

+/- wiek

+ checi

+ podanko

Jestem na NIE, ewentualnie OKRES PROBNY.

pozdro ;)

image.png
:pepehands:

• LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]