Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [fr0zen]

fr0zen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Mam na imię Olaf.
2. Wiek: Urodziłem się 9 lutego '99 roku, chodzę po tej ziemi od 21 lat.
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Forum staram się odwiedzać codziennie i spędzam na nim zazwyczaj kilka godzin, czy to korzystając z komputera czy na telefonie. 
4. Co chciałbyś zmienić: Tym co chciałbym zmienić, dodać lub poprawić na forum lub serwerach od razu dzielę się z użytkownikami strefy. Jeśli przyjdzie mi do głowy ciekawa - moim zdaniem - propozycja, to najzwyczajniej w świecie zakładam nowy temat i liczę, że mój pomysł się spodoba, a inicjatywa zostanie doceniona. 
5. W czym chciałbyś pomóc: Pierwszorzędną dla mnie rzeczą jest kultura wypowiedzi na publicznym forum i nie tylko, więc tego z pewnością bardzo bym pilnował. Po prostu nie lubię kłótni, wyzwisk, wszelkiego rodzaju prowokacji, zaczepek itp. Uważam to za zwykłe buractwo i według mnie szkoda marnować czas na tego typu rzeczy. Poza tym zauważyłem, że sporo użytkowników nadaje nieodpowiednie nazwy tematów, które są nieadekwatne do treści lub po prostu błędne, jako moderator mógłbym na to zaradzić. 
6. Dlaczego akurat Ty: Jeszcze wczoraj się zastanawiałem czy składać podanie na to stanowisko i długo nie wiedziałem czy się zdecyduję, ale zauważyłem, że poprzednie podanie napisałem dokładnie rok temu, więc uznałem, że jest to szczęśliwa data dla mnie i postanowiłem spróbować. Tak więc wracając do pytania, przede wszystkim spełniam wszystkie niżej wymienione wymagania potrzebne do ubiegania się o tę rangę, więc można powiedzieć, że jest to już jakiś plus, a jest ich więcej. Aktywnie uczestniczę w życiu forum. Witam każdego nowego usera na forum (który założył temat w dziale "Przywitaj się"). Składam życzenia wszystkim solenizantom, którzy akurat obchodzą swoje urodziny. Oddaję głosy na wszystkie serwery, które są na naszej sieci. Znam i przestrzegam zasad spisanych w regulaminach obowiązujących na sieci, co może potwierdzić moje dotychczasowe czyste - odpukać - konto, od dnia rejestracji nie otrzymałem ani jednego warna. Ponadto zgłaszam do moderacji posty i tematy, które w jakimś stopniu łamią regulamin forum. Często przychodzą mi do głowy różne pomysły, te odnośnie forum jak i serwerów - pozwolę sobie nadmienić, że wszystkie, które proponowałem w ostatnim czasie zostały przyjęte. Jeśli chodzi o mnie, mam poukładane w głowie, jestem normalnym gościem, który wie czego chce i konsekwentnie dąży do celu. Cechuje mnie pracowitość, sumienność i wysoka kultura osobista. Powierzone mi zadania wypełniam najlepiej jak tylko potrafię, starając się przy tym w stu procentach uzyskać satysfakcjonujący mnie efekt. Kiedy się zabieram za coś to robię to od razu, od początku do końca, nie lubię nic zostawiać na ostatnią chwilę. Nie wdaję się w kłótnie, nie wyzywam pozostałych użytkowników, a wręcz przeciwnie. W razie problemu służę pomocną dłonią, jeśli jest szansa, że komuś pomogę, to chętnie próbuję. Odkąd tu jestem udało mi się zebrać 3606 punktów reputacji przez zaledwie rok i 48 wygranych w rankingu , co jest moim skromnym zdaniem bardzo dobrym wynikiem, znikąd się one nie wzięły. Nie wywyższam się będąc na wyższej randze, zachowuje się zawsze tak samo będąc użytkownikiem, moderatorem czy adminem, władza nie uderza mi do głowy, zaś kiedy jest taka potrzeba potrafię być stanowczy i postawić na swoim. Każdego traktuję jednakowo, nie robię sobie wrogów - wolę żyć w zgodzie, tak samo nie mam swoich pupili - co tylko może potwierdzić ten temat. Na końcu tego punktu dodam tylko, że można się ze mną skontaktować w szybki i łatwy sposób. Często jestem dostępny na steamie lub forum, zazwyczaj odpowiedź ode mnie to kwestia maksymalnie kilku godzin.
7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem 31 sierpnia zeszłego roku i przez ten czas spędziłem na forum dokładnie (podczas pisania podania) 19d 14h 17m 27s. 
8. Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Tak, byłem moderatorem już kilka razy. Pierwszy raz z tą funkcją miałem styczność około 5 lat temu, natomiast ostatni raz pełniłem tę rolę na Strefie. Wydaje mi się, że radziłem sobie dobrze i nie było ze mną większych problemów. Niestety musiałem zrezygnować ze stanowiska, a że nadarzyła się okazja to chciałbym wrócić i pomóc obecnym moderatorom. Wiem co należy do obowiązków zielonych na forum, jestem przekonany, że sobie poradzę.

• Minimalnie 18 lat - ?
  • 10 dni online - ?
  • Minimalnie 300 postów - ?
  • Rozpoznawalność oraz aktywność - ?
  • Znajomość ortografii i zasad pisowni - ?
  • Wysoka kultura osobista - ?
  • Lubię to! 3
  • Super 5
  • Ha ha 1

K🧑💞 J👶💞

• Zasłużony

Na tak

+Najlepszy kandydat z obecnych osób

+Aktywny

+Miał tu już moda

Smutno, że nie posłuchałeś się mojej rady, żebyś napisał, że jesteś super i grzeczny xDD 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1

+bardzo się angażuje w swoją pracę.

+ma chęć pomocy 

+Podanie

+ aktywny

+ pomocny

+ Na plus też staż, wiek, ale przede wszystkim to, że nie "lecisz" na rangi po kolei.

Z nim problemów, nie ma skarg, jest sumienny i zaangażowany. Kto jak kto ale ja znam go od podszewki i jestem w stanie wiele o Olafie powiedzieć. Brać póki ciepły. ;):okok:

Jestem na tak! Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Na pewno na tak co tu dużo pisać chłopak aktywny, dużo się udziela jak dla mnie jest to najlepszy kandydat (nie stawiam + bo wolę opisać). 

Na pewno podanie nie jest na kolanie pisane bierzta go w ciemno ręczę za tego chłopaka! 

• Dzięki 1

sy.png

• Użytkownik

Wiek +

Aktywny +

Pomaga +

Chęci +

Jestem jak najbardziej na tak :)

• Dzięki 1
  • Użytkowniczka

Jestem na tak: 
- Najbardziej przekonujące podanie z wszystkich, które są obecnie złożone. 
- Spełnia wszystkie wymagania. 
- Był już na tej randze, a więc przyda się OGARNIĘTY moderator, który będzie reagował na zgłoszenia i będzie obiektywny wobec użytkowników forum. :) 

• Dzięki 1
  • Wow! 1

MasculineMeekDore-max-1mb.gif.6f786d6c250cd9cfbdb101c6410b784e.gif                               1187669142_pokemon.jpg.37c5af497fc188c88d3598cc6482dd8a.jpg.57140d613700a17286cd2e39d4ae5285.jpg

• Użytkownik

Jak najbardziej na tak :) 

+doświadczony

+ bezkonfliktowy 

+aktywny

+najbardziej przekonujące podanie

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Bardzo duże TAK

+Ładne, esteetyczne podanie.
+Pełnił funkcje na forum długi czas, i radził sobie dobrze,
+Zaangażowanie na rangach. Sądze,że na tej też będzie w pełni zaangażowany.
+Wiek
+doświadczenie
Trzymam kciuki, powodzenia!

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Również jestem na TAK. 

- Wiek.

- Aktywny. 

- Bardzo ładnie oraz estetycznie napisane podanie.

- Spełnia wszystkie wymagania.

- Doświadczenie posiada, ponieważ miał już moderatora i wie co jest pięć.

- Najlepszy kandydat z obecnych osób, które napisały podanie. 

- Bardzo zaangażowany w każdą rangę jaką posiadał. 

- Chęci oraz czas posiada, więc brać jak najszybciej. 

• Dzięki 1

• Użytkownik∙

Na zdecydowane TAK! 

+Staż

+Doświadczenie 

+ Interesujące, rozwiewające wszelki wątpliwości podanie (Gdybym był rekruterem w firmie do której byś aplikował, od razu bym Cię wziął :kekw: )

Myślę, że jesteś najodpowiedniejszą osobą na to stanowisko! :Win:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik

Twoje podanie wypada najlepiej w porównaniu do reszty. Ty się postarałeś. Napisałeś i wyczerpałeś temat. Jesteś aktywny, myślę również, że jesteś w porządku i nadajesz się jak najbardziej na Moderatora Forum. Lubie podania, które są długie i można z nich się dużo dowiedzieć.

Jestem na tak i życzę powodzenia. 

• Dzięki 1

432.gif

• Użytkownik

Jestem na TAK

+Wiek

+Najlepszy kandydat z pozostałych 

+Estetyczne podanie

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Reputacja Cię wyprzedza nawet dla użytkowników, którzy dopiero niedawno dołączyli na forum. Mega ogarnięta osoba z dużym bagażem doświadczeń. Podanie poezja, wszystko estetyczne i na swoim miejscu.

Nic tylko brać! Jestem na tak! 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

+wiek

+aktywnosc na forum

+doswiadczenie

+staz na forum 

Same plusy, zdecydowanie na TAK !!! 

pozdro :uwu:

• Dzięki 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Jestem na wieeelkie TAK

+Wiek

+Staż

+Doświadczenie

+Kultura 

+Aktywność 

+No i te Piękne Podanie... Jedne z najlepszych chyba które czytałem na tym forum

Mógłbym tych plusów dawać w nieskończoność :)

Powodzenia mordo! :D 

Edytowane przez SkalpeR
  • Dzięki 1
  • LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]