Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Wymagania: - Skończone 16 lat. NIE - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. TAK - Zapoznanie z regulaminem forum. TAK Wzór: Nick: Ar0n Wiek: Dużo Czas spędzony na forum: Dokładnie wyliczyłem i na to wychodzi, że mam przegrane 198 godzin na forum. Doświadczenie w ocenianiu: Mam dużo chęci do pomocy, za moją kandydaturą może przemawiać też to, że miałem wiele razy administratora serwera CS1.6 i trochę demek tam rozpisałem. Z tego co jeszcze pamiętam zawsze, gdy rozpisywałem demko było ono jak najbardziej słuszne z powodem nadanego bana. Także reasumując doświadczenie mam dosyć wysokie. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak, używałem go wiele razy bez żadnych pomyłek i problemów z obsługą. Dlaczego Ty?: Jak już pisałem w podaniu na redaktora jestem osobą bezstronną, która nie szuka konfliktów i stara się angażować w wszelkie dobro sieci. Posiadam trochę doświadczenia, a więc myślę, że jako tako bym wam się przydał. Nie ukrywam, że zależy mi na tej randze, bo chciałbym z wami współpracować jak najdłużej, ale na razie nie dostałem swojej szansy. Mam nadzieje, że tym razem dostanę, no i raczej was nie zawiodę. Dodam też jeszcze, że jako osoba zdyscyplinowana, swoje obowiązki wykonuję trzymając się zasad oraz do końca. Jestem bardzo szczegółowy co przydaje się w łapaniu cheaterów. Naciskam na porządek oraz stanowczość w tym co robię. Nie pomijam żadnych szczegółów. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Codziennie próbuję siedzieć na forum cały dzień, lecz, gdy najdzie szkoła zmniejszy się ten czas pewnie do jakiś 3/4 godzin no, a w weekendy do 6/7 godzin. Parę słów o sobie: Nazywam się Kamil, 15 wiosen już za mną. Jak każdy przeciętny nastolatek, a może już mężczyzna interesuję się w głównej mierze sportem. Chodzi tutaj w jednym słowie o piłkę nożną. Jestem odpowiedzialny i sympatyczny dla osób, które szanuję, a oni mnie. Jestem szczery i bardzo spostrzegawczy co wychodzi mi na dobre, również potrafię być kompletnym chamem bez uczuć. Nie zdarza mi się wybuchać agresją, próbuję to niwelować u innych osób by w spokoju pracować w grupie. Będziesz oglądać demka?: Tak oczywiście. Miejsce na 5 reklam Sieci: 1. https://multi-head.pl/topic/97270-strefaskillapl/ 2. https://pochylnia.pl/topic/118799-strefaskillapl/ 3. http://cs-nabani.pl/index.php/topic/19818-strefaskillapl/ 4. https://ganjaskill.eu/topic/57183-strefaskillapl/ 5. https://how2kill.pl/forum/topic/9644-strefaskillapl/ (Oczekuje na zaakceptowanie) "To ty masz 8 dni 6h 54 min a nie 192 h a nie od ile jesteś na forum " Nie rozumiesz mojej wypowiedzi Bo 8 dni i 6 godzin zamieniłem na godziny i wyszło mi 198h. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Można dać szanse: + Para rąk do pomocy się przyda + Staż + Aktywność + Podanie napisane dosyć dobrze. + Reklamy - Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 No dać szansę można +Czas spędzony na forum +Dobry kontankt z innymi +Dość znany na forum i raczej dobrze się kojarzy. +Reklamy +Doświadcznie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bonusrpk32 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Można dać szanse + Reklamy +Aktywność +Staż +Dodatkowa para rąk -Wiek 43 minuty temu, Ar0n napisał: Czas spędzony na forum: Dokładnie wyliczyłem i na to wychodzi, że mam przegrane 198 godzin na forum. To ty masz 8 dni 6h 54 min a nie 192 h a nie od ile jesteś na forum 1 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Jestem na tak +Reklamy +Staż +Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ elko Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Można dać szanse: +Reklamy +Staż +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Ar0n napisał: Nie ukrywam, że zależy mi na tej randze, bo chciałbym z wami współpracować jak najdłużej, ale na razie nie dostałem swojej szansy. Mącisz i mącisz w tym podaniu co chwile, UBT musi być zdecydowany tak samo jak i redaktor. -/+ mnie akurat tak średnio podanie przekonuje, ponieważ za dużo sobie słodzisz, + chęci do pomocy, — Wiek, + Reklamy. Podsumowując.. Jestem na małe ale to małe tak, jeżeli dostaniesz owa rangę to tylko nie skiepść tego, bo drugi raz zaufania nie otrzymasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Jestem na TAK + Spoko gość - wiek + reklamy + Dobre podanie + Doświadczenie + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ExtremeHobby Opublikowano 1 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) na tak + znany + chęć pomocy + czas spędzony na forum + reklamy Edytowane 1 Września 2018 przez ExtremeHobby 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi