Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: Mój wiek jaki mam to 18 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na ten moment mogę poświęcić cały dzionek, ponieważ mam kwarantannę A po kwarantannie mogę i będę siedział po 7/8 godzin na Forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Sam nic zmieniać nie chce, jeżeli coś miałbym poprawić lub dodać to obgadałbym to z innymi moderatorami oraz strefowiczami. Sam na własną rękę nie zmieniłbym nic bez uzgodnienia z innymi. Czekałbym na opinię innych co myślą o danym pomyślę. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pierwszym celem i najważniejszym w czym chciałbym pomóc to, żeby nie było żadnych sporów między administratorami, ani żadnych kłótni miedzy graczami. Chciałbym pomóc moderacji ponieważ jest ich tylko trójka, a forum jest duże i lepiej żeby rozłożyć miedzy sobą zadania co kto robi, a nie jedna osoba. Nie każdy ma czas w danym dniu i inny moderator go może zastąpić, dlatego składam podanie żeby pomagać innym 6. Dlaczego akurat ty: Wiec zacznijmy od wstępu Mam na imię Ksawery jestem informatykiem oraz programistą, który lubi spędzać czas przy programowaniu oraz poprawianiu stron internetowych innych osób. Moim zainteresowaniem jest fotografia informatyka oraz zabawa w językach programistycznych. No to Dlaczego ja? Otóż byłem kiedyś moderatorem i moim zdaniem dobrze się sprawowałem. Umiem języki programistyczne takie jak IPS, PHP, Python oraz JavaScript. Zapoznałem się z całym regulaminem tego otóż forum, które bym wspierał i dopracowywał z innymi moderatorami. Wiem jakie zadania miałbym pełnić. Jestem takim typem osoby która musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, oraz nie lubię zostawiać niczego na ostatnią chwilkę. Chciałbym żebyśmy razem z moderacją procowali sumiennie i korzystnie dla forum. Zadania które dostałbym do wykonania próbowałbym oraz zrobiłbym jak najdokładniej, nie zostawiając tego żeby ktoś to poprawiał. Od początku mojego przyjścia na forum nie dostałem żadnego ostrzeżenia. Byłem Adminem AWP #2 oraz UBT, który pomagał każdemu kto potrzebował takiej pomocy. Na serwera uczyłem nowych Adminów komend oraz obsługiwania panelu Administratora i kontaktu z innymi graczami. Na zakończenie moi mili Na złożenie podania pod rangę Moderator zaproponował mi to kolega z forum. Na zakończenie również chciałbym dodać że miło by się pracowało z innymi moderatorami, którzy są sumienni i skorzy do pomocy. 7. Staż na forum: Staż na forum jaki mam wynosi 5d 22h 54m 22s 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, nie raz byłem Moderatorem. Miałem przyjemność być moderatorem i mam doświadczenie z IPS oraz PHP. Myślę że dawałem sobie radę, ponieważ byłem sam na tym stanowisku i sam pilnowałem całego forum z rangi moderatora. Minimalnie 18 lat, ✅ 10 dni online - Minimalnie 300 postów, - Rozpoznawalność oraz aktywność,✅ Znajomość ortografii i zasad pisowni, ✅ Wysoka kultura osobista,✅ Brak ostrzeżeń na koncie.✅ Pozdrawiam i mam na dzieje na miłe rozpatrzenie podania. 2 5 6 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Witaj! + wiek ++ estetyka podania - Posty + Doświadczenie + zachowanie +/- aktywność Znam Krejzola. Jest miłą osobą i wiem, że sobie poradzi w tym zadaniu (Mimo że nie ma wymaganej ilosci postów) Jestem na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Na tak/okres próbny + Doświadczenie + Kultura na wysokim poziomie + Wiek + Ładne podanie 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 29 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Liczę, że to podanie to żart. Oczywiście, że nie -Twoja aktywność jest 0 -Większość wymagań nie jest spełnionych. -Wyrównywałbyś swoje utarczki z innymi graczami, mając taką rangę. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _SzyMi_ Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Siemka ? + Doświadczenie + Wiek + Kultura + Bardzo ładne podanie ☺️ +/- Aktywność Znam Krejzola jest bardzo miła osobą zawsze pomoże jak jest taka potrzeba . Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witam, + Wiek + Doświadczenie ++ Fajne podanko - Aktywność + Kulturka Na tak/okres próbny 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Jak zwykle, zacznę od plusów. + dobre zachowanie na forum, nigdy nie było raczej z tobą problemów. + wiek - Aktywność słaba, zaangażowania też nie widać. - Podanie, jak podanie, tak samo wymagania, to trzeba spełniać. Nie rozumiem trochę tego, co robisz. Wróciłeś, krótki epizod na jakimś serwerze, rezygnacja. Zniknąłeś, wróciłeś - parę wpisów na czacie, parę postów i moderator? Sory Ksawery, gadaliśmy nie raz i wydajesz się naprawdę spoko mordką, lecz to nie wszystko co potrzebne, żeby zostać moderatorem Jestem na nie, nie wiadomo, czy jak dostaniesz moda, to po miesiącu nie znikniesz. Ale powodzenia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szymonek Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Siemka jestem nowy i czytając to podanie jestem za okresem próbnym +wiek ++ Ładnie napisane podanko +/-aktywność + doświadczenie Moim skromnym zdaniem na okres próbny Edytowane 30 Września 2020 przez Szymonek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Zdecydowanie na nie +wiek +podanie estetyczne +umiesz obsługiwać się programami -aktywność ---wymagania Nwm jak wy (inni strefowicze) ale moim zdaniem jeśli są jakieś wymagania to trzeba je spełniać, w 100% np. Skoro idę składam podanie na chemika, a jestem Cieśla budowlanym, to trochę z góry jestem przegrany. WTF 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 + Wiek + Doświadczenie ++ Fajne podanko - Aktywność + Kulturka Na tak/okres próbny, Krejzol to bardzo pozytywna osoba, moim zdaniem powinien chociaż spróbować bo może tu pasuje, jeżeli się zaangażuje to moim zdaniem jest w stanie przejść okres próbny, tak btw ładne rozpisanko podania. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Moim zdaniem okres próbny +Fakt dość dawno był na stanowisku jakimś, ale nie było z nim problemu. +Wiek +podanie To jest moje zdanie i nikt nie ma wpływu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Julu Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 +wiek +wiedza\języki programowania +podanie +doświadzcenie -aktywność -staż Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi