Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza : admin 2. Twój nick na serwerze: jakubs362 3. Nick osoby oskarżonej: stasiek no skill 4. Dlaczego składasz skargę: chamstwo itd 5. Data i godzina zdarzenia: 23:40 6. Opis sytuacji: Gracz o nicku Damix" podał mi info i napisał ez podczas śmierci, ani pod koniec rundy, ani po zabiciu kogoś brzmiało to resp ct ez, admin bez ostrzeżenia lub słowa z bomby dał bana na 30 minut co jest dla mnie śmieszne. Gdyby gracz prowokował kogoś oraz notorycznie tego używał ban na 30 minut byłby zrozumiały XD. Po zwróceniu uwagi adminowi że bez ostrzeżenia ani słowa zbanował osobę która nic nie zrobiła napisał do mnie "a weź spierdalaj". Co zszokowało mnie. Śmiem twierdzić, że admin był w złym humorze problemy w życiu prywatnym ale, żeby przenosić to na rozgrywkę? Oraz Admin niczego sam nie robi. Osoba w tt stoi afk, admin również jest w tt i dopóki nikt mu nie zwróci uwagi żeby kicknął osobę on tego nie zrobi, jakby nie ogarniał wgl funkcji swojej, którą przede wszystkim jest pilnowanie porządku serwera. Admin chyba musi podszkolić się w swoich obowiązkach, nie mutuje osób bez mutacji, które nadużywają mikrofonu tzn. krzyczą śpiewają itd. Arogancja i przekładanie problemów życiowych i wyżywanie się na serwerze jest według mnie niedopuszczalne. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): https://zapodaj.net/440059ef888fd.jpg.html https://zapodaj.net/c79b8795587c3.jpg.html https://zapodaj.net/a644dcb430b27.jpg.html kolejny skrin po zwróceniu uwagi, ponieważ admin zaczął przeklinać po przegranej rundzie, napisał do mnie takie słowa. Edytowane 6 Października 2020 przez jakubs362 3 W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik StanLey Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Zachowanie admina do innych graczy jest nie na miejscu, powinien pokazywać jak się zachowywać, a nie sam kogos wyzywać albo przeklinac. Rozumiem każdemu mogą puścić nerwy ale to nie jest powód aby odrazu pisac na chacie "a wez spierdalaj". Jeśli chodzi pisanie Ez moim zdaniem powinien dostać max kick. Nie powiem sam dam czasami bana na 5 min ale to jest ktos zle się zachowuje. chyba ze wcześniej prowokował no to ban na 30 min jest na miejscu. Ale żeby prosto z mostu dawać bana na pół godziny. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 5 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @ Trivor @ Anox 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Przepraszam za zachowanie admina, zostanie on ukarany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi