Użytkownik L2ka5 Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: L2ka5 Key-Drop.com Nick admina banującego.☆Andrzej☆ StrefaSkilla.pl Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban (perm) Czas oraz data bana:10-01-20 16:52 Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Podczas rundy biegłem na a przez pałace i wywaliło mnie i było napisane ,,serwer został dla ciebie zablokowan'' Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=L2ka5&Submit=Search Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/L2ka5 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server Edytowane 1 Października 2020 przez L2ka5 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Siema, dostałeś bana, ponieważ dostałem na ciebie 2 zgloszenia ze celownik ci przeskakuje. Rzeczywiscie dziwnie ci ten celownik chodzi wogole. Moze i byles czysty na tamten moment uznałem ze jestes odpalony. Oczywiscie jutro rozpisze demko. Pozdro 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L2ka5 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 ok celownik mi skacze bo mam troszkę ping 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 @ Andrzej. prosiłbym o rozpisanie demka 48h 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 No to tak. Pierwsze Demko ( 16.15 - 16.47) 11.35 - tutaj celownik dziwnie skacze 12.52 - na slowmo widac bardzo dziwna sytuacje 13.59 - tutaj mega dziwna sprawa (chociaz to scaut wiec nwm) 17.59 - celownik ci przeskoczyl na aparty na typow ?? 23.49 - tutaj tez dziwnie skacze celownik Drugie demko ( 16.47 - 17 ~~) 5.02 - dziwny ten head z uspa ale no nwm Ogólnie to dziwnie ci ten celownik lata i dostałeś kilka reportów, dla mnie wtedy też się to dziwne wydawało. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Movement celownika masz dosyć dziwny. Nie widzę abyś miał ping. Widzę tylko 29ms. Obejrzałem oba demka i nie wyniosłem nic podejrzanego. Ping może i miałeś ale u graczy pokazuje się z opóźnieniem lub wogóle się nie pokazuje wartość ms. Zdejmę Ci bana, ponieważ z mojej perspektywy nie wyglądało to dla mnie na aima lub aimlocka, tylko ruch i movement spowodowany lekkim opóźnieniem internetu. Administracja na wszelki wypadek będzie Cie miała na oku 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi