Użytkownik `Sulin. Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Nick z CS: 「`Sulin.」 ( na amxbansie 「 `Sulin. 〠- nie odczytuje znaków) Admin banujący: Madzia | chrypka Serwer: surf Data zdarzenia: 21:15 coś takiego Opis sytuacji: Zrespiłem się na spawnie chwile na nim stałem, po czym zabił(a) mnie Madzia (przypominam że stałem na respie) po tym gdy się odrodziłem zabiłem ją z awp i napisałem "wypierdalaj", i banik na 1 dzień es Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1393 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Madzia | chrypka [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'obraza admina + bicie z respa' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:541799045' [AMXBans] Your IP: 'xxxxxx' [AMXBans] =============================================== linku do demka nie dam jako iż jeszcze mapa trwa ale jak nie zapomnę to dodam ( surf_nice_fly_2 ) Edit/ @ Vanishhhh ktoś do Ciebie w realistycznym życiu powiedział ,,suń się'' to ty powiesz ,,spi*****aj'' - Ta, jak nie umie przeprosić to nie będzie mi mówił co mam robić, poza tym nie wiem czemu mówisz o realnym życiu? :s nie wiem czy dobrze przeczytałeś ale napisze to jeszcze raz, ON(A) STRZEŁAŁ(A) Z KLOCKA W POWIETRZU Z DRUGIEGO KOŃCA MAPY NA MÓJ RESP I ZABIJAŁ(A) A JA JAK ZABIŁEM JĄ/GO Z RESPA TO DOSTAŁEM BANA Skargi nie rozumiem, sam się przyznajesz do tego, że obrażasz administratora - To nie jest skarga tylko odwołanie, przyznałem się gdyż "wypierdalaj" to nie jest jakaś wielka obraza ;d i się dziwisz że masz bana? - za jedno przekleństwo, tak Edytowane 1 Października 2020 przez `Sulin. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Z jednej strony @ `Sulin. Nie powinieneś się tak wyrażać w stronę administracji. Sam bym ci wstawił bana na moim serwie. Z drugiej strony @ madziachrypka Nie sądzisz, że nakładanie najostrzejszej kary odrazu jest nie w porządku. Następnym razem zastosuj karę zgodnie z taryfikatorem 30/300 itp. Mimo wszystko ban zostaje, te 24 h może też cię nauczą, aby nie obrażać / wyzywać graczy / administratorów. 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi