Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Siemka, została dziś wgrana na serwer nowa paczka RoundSoundów. Poniżej przedstawiam playlistę: 1. Sobel - Impreza 2. Enter - Pixa 3. MiłyPan - Hop Hop (Maniury) 4. Jason Derulo - Take You Dancing (RafCio Bootleg) 5. Opał - Odpierdala Mi 6. Mallancia - Deep Tieep 7. margiela x MDOPE x bryan - Kokaina 8. kukon - miniówa 9. Gala - Faraway (Matson Bootleg 2020) 10. Enter - Vixa Ciao 11. Dr. SWAG - ZERUJEMY 07 12. Daj To Głośniej - Kochaj mnie 13. Tujamo & VIZE - Lonely (Lyrics) ft. Majan 14. chillwagon - jumper Życzę miłego odsłuchu i zapraszam do gry! 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BoteQ Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Puchatek, a nie lepiej zrobić temat i każdy żeby podeslal co by chciał usłyszeć na serwerze ? I wybrać 14 takich w miarę rs'ów ? Bo jak dla mnie to jakaś żenada. Lepsze były wcześniejsze, ale to tylko moje zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 6 tylko kozak reszta 2na 10 ale + za chęci i pracę przy tym Myślę opiekunie że spokojnie 5,6 osób to masz na sam start 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi