Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban Kosmokwak ??

kosmokwak

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: kosmokwak

Nick admina banującego. Klaudiaa

Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban za wh 

Czas oraz data bana: 09-28-20 21:14

Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #1 ★

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie zwyczajnie, aż tu nagle wleciał ban za rzekome WH.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&page=3

Link do twojego profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198847307414

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

Edytowane przez kosmokwak
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkowniczka

Elo

A więc zacznijmy że chyba nie bardzo zależało Ci na ub jeśli piszesz odwołanie po kilku dniach to po pierwsze.

Druga kwestia było zgłaszane na u@ że lecisz na odpale i próbujesz się kryć w dodatku 3lvl i jakies 200h :)).

Nie sądze aby był sens rozpisywać tu cokolwiek ale nie ma problemu zostanie jutro rozpisane demko.

Pozdro.

• Super 2
  • Użytkownik

NIe gram dla lvl.

Nie wiedziałem że jest jakiś czasowy limit na odwołanie o ile jest. Jeśli tak to bardzo wszystkich przepraszam a w szczególnośi Sz.P admin Klaudie że się o tym  nie dowiedziałem wczesniej, bo przecież kazdy musi przed grą przejrzeć wszystkie działy/tematy by później móc strzelać w te karabiny. Nie zajmuje się wyłącznie grą w csa niestety, a tym bardziej nie używałbym wspomagaczy, gdyż mnie to nie cieszy w żadnym stopniu. Próbowałem w międzyczasie zagrać sobie na innej serwerowni i uważam, że bardziej pasuje do gry na tym serwerze, gdyż mój poziom został ,,dotkliwie'' zweryfikowany. Dlatego wracam tutaj bo tu mogę coś ugrać nie umniejszając oczywiście poziomowi tutejszej serwerowni.

Bardzo dobrze że gracze zgłaszają podejrzanych i od tego jest admin, aby to zweryfikowac. Najłatwiej dać bana za wh i po kłopocie, nie każdy przecież musi sie odwoływać.

Już dostałem bana rok temu tez za ,,czitowanie'' i poleciał UB także nie wiem czemu teraz miałbym coś nielegalnego załączać. 

Czekam więc na decyzje. 

PS.Jak sie daje perma to trzeba mieć solidne argumenty, żeby to podtrzymać i ciekaw jestem co wymyślisz, bo nie rozumiem tego stwierdzenia że tu cytuje,,Nie sądze aby był sens rozpisywać tu cokolwiek''(...).  Sens zawsze jest tym bardziej jak się jest tak przekonaną o mojej 100% winie. Jestem tutaj od roku także zastanów się trochę 2 razy zanim zaczniesz pisać w tak lekceważący dla mnie sposób.  Niech OGARNIĘty sędzia właściwie zweryfikuję jak jest,

Pozdrawiam i proszę o konkretne wyjaśnienia a nie takie lipne jak do tej pory wysunęłaś @ Klaudiaa .

Dziękuję dobranoc.

Edytowane przez kosmokwak
  • Ha ha 3
  • Użytkowniczka

Hello 

A więc zjawiam się z moim rozpisanym demkiem.

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200928-205647-990360461-awp_fort_lego-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2119.zip

5:05- Wcelowany widzisz typa po boku i czekasz aż wychyli, po czym odscoupe'powałeś i typek przechodzący górą dostał od razu gdy wyszedł zza ściany.

8:21- Pomimo tego, że widziałeś jak chłop przeskoczył to wychyliłeś wcelowany idealnie w niego.

9:45- Mogłeś go widzieć i specjalnie ominąć i przejść ale to takie +/-.

11:17- Typ, który podchodzi Wam pod spawna nie słyszysz go a gdy inny  idzie po lewej stronie już jesteś wcelowany i czekasz.

12:15- Dziwnie przypadkowy strzał w typa na blisko.

16:20- Jesteś wcelowany w gościa na dole i po chwili celownik leci w typa na górze. 

17:28- Patrzysz, w którą stronę pójdzie typ, upewniasz się a następnie widząc gdzie idzie dostaje od Ciebie. 

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

00:38 - kosmokwak dołącza do gry.

8:19
- Wcelowanie do CT po czym idealnie się wcelowałeś w niego (Nie jest to jednak mocny dowód o podejrzenie używania wspomagaczy)
10:01 - Nie jestem pewien, ale to nie byłby raczej strzał taki o. Zostawie na pomarańczowo
10:25 - Nie wydaje mi się że to byłby zwykły skan, iż strzelałeś ciągle w niego do skutku
12:56 - 13:03 - Odejście. Po próbie zabicia CT, podejrzany odchodzi wtedy, kiedy CT także odszedł z miejsca strzelania.
! 16:19 - Wcelowanie. Podejrzany wcelowany w CT przez ściany, nagle celownik jest skierowany na wcelowanego drugiego CT z wieży i zabija (Było go widać, ale myślę, że to wcelowanie się w CT za ściany na dole, nie było czyste).

[SourceBans++] ADMIN: Permanently banned player "kosmokwak" (reason: wh).

Podsumowując. No jak na moją opinię, nie grałeś zbyt czysto. Z mojej rozpiski wynika że masz 3 nieczyste momenty w tym jeden, który może potwierdzić, że używałeś Wallhacka. Ciężko mi się wstawia bany i odrzuca odwołania, ale no jak ktoś wie bardzo dobrze, że oszukiwał to niestety na to zasługuje :/. Ban niestety zostaje.

• Super 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]