Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga JB

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: vanish
Nick oskarżonego: Manieczek!^^
IP/SID oskarżonego: - {W każdej chwili można załatwić}
Data i czas zdarzenia: Dzisiaj, przed chwilą.
Powód skargi: Wyzwiska, brak znajomości regulaminu.
Opis sytuacji: Wbijam se na jb jakiś typ który nie ogarnia jest w ct {Wbijam mu pomóc} no i prowadzimy. Zmiana mapy na jail_evening wchodzę do ct i 2 ochotników również. Prowadzący daje bezruch do odwołania i zakaz skakania do odwołania, po chwili daje pierwszą reakcje Podskocz, i Ci którzy podskoczyli zabija ich, po chwili typy jakieś piszą na czacie, że ma fk bo pierwsza reakcja odwołuje wszystko, a ja mówię, że tak nie można. I po chwili pan maniek mówi przez adminvoice jakieś takie typy tekstu: ,,Przecież pierwsza reakcja odwołuje wszystko, tępy jesteś jakiś?" i zaczyna dalej wyzywać. To ja już przyznaję się, że powiedziałem że jest ,,zje***y'' a ten już płacze i idzie do dziobaka xD.. Nie chce nic mówić, ale moim zdaniem 3/4 graczy {administracja również się wlicza} że nie znają podstaw regulaminu i gadają głupoty, po czym właśnie taki Manieczek ich słucha, jak i również admini mówią to co gracze, co nie jest prawdą, a pan manieczek nawet dowalił tekstem, że niedawno był na ts z graczami którzy grali długo na jb i mówili, że można skakać na pierwszej reakcji gdy jest bezruch lub zakaz skakania do odwołania.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nikt, bo każdy go słucha {Chodzi o świadków} a tutaj demko http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2010021842-jail_evening-1601656920-1601658720.zip którego mi się nie chce rozpisywać, lecz jak ktoś będzie oglądał to już były końcówki mapy, 8-10min do końca mapy. Pozdrawiam

@ ver;p @ Sceptyk

• Lubię to! 2

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Zasłużony

Jako że pisałem obecny regulamin zostałem poproszony o wypowiedzenie się na temat pierwszej reakcji, bezruchu do odwołania i zakazu skakania do odwołania. Zresztą nie wiem o co chodzi, w regulaminie jest wszystko ładnie wyjaśnione, wystarczy znajomość czytania ze zrozumieniem. W regulaminie nie ma nic o tym że pierwsza reakcja odwołuje zakaz skakania. Zakazy i nakazy do odwołania mogą zostać odwołane tylko wtedy gdy prowadzący powie wprost, że odwołuje dany nakaz bądź zakaz czy też odwoła wszystkie nakazy i zakazy. Jako, że nasz serwer posiadał dużo niepisanych zasad to też nie przypominam sobie by był jakiś wyjątek co do skakania na pierwszej reakcji wbrew zakazom. 

Zwykły zakaz skakania jak i każde inne zakazy, które nie są do odwołania, odwołują się dopiero po wydaniu następnego polecenia przeczącego, który uniemożliwia nam wykonanie go przez wydany zakaz, przykład na dole. 

Prowadzący: Macie zakaz skakania..

Prowadzący: Wskakujecie teraz na stoły

Automatycznie zostało wydane polecenie, które się przeczy, lecz w tym wypadku nie było one do odwołania więc więźniowie mogą wskoczyć na stoły.

• Lubię to! 5
  • Użytkownik∙

Wypowiem sie tak nawet @ PepePanDziobak  tak mowil i nie ze odwoluje sie wszystko TYLKO ZE ci odwoluje te zakazy ktore sa potrzebne do reakcji tak nie raz widzialem jak robil tak en.p i pepe i pokio i nigdy nie bylo przypadku zeby ktos zabil na pierwszej a na jb gram od kilku lat juz wiec no.A wyzwac powiedzialem ze jestes tepy wiecej cie nie obrazilem i tylko co wylacznie powiedzialem jestes to ,ze "dostales rangi i sie zachowujesz jak ksiezniczka" i ani jednego wiecej wyzwiska wiec pozdrawiam :D na demku bedzie wiec po co klamiesz ze cie obrazam w nie wiadomo jaki sposob ;p 

@ ver;p  W tym przypadku tez nie bylo do odwolania

• Ha ha 2
  • Zasłużony

Zacznijmy od wypowiedzi Maniaczka, ja nigdy nie zabijam na pierwszej reakcji, to nie znaczy, że nie zawsze trzeba zabijać, głównie pierwszą reakcje robię jak jest zakaz skakania do odwolania/bezruch i nie zabijam nikogo bo jest mało osób i nie ma za co ich zabijać. Ja tak po prostu robie bo wole nie nabijać killi, lecz gdy inny prowadzący robi pierwszą reakcje, gdzie jest coś do odwołania może zabić, ale nie może wystawić tej osoby, żeby pokazała osobę do zabicia.

A co do skargi edytuje post zaraz.

#EDIT Po przeaanalizowaniu demka  takie są wyniki. Pierwszy do regulaminu zostanie dodany podpunkt Pierwsza reakcja nie odwołuje żadnego polecenia. Druga sprawa jak gadaliście, wyzwiska to jedyne to jakie opisałeś (nie wiem jak to było na U@), w tej skardze zabicie o pierwszą reakcje nie gra głównej roli, tutaj gra wyzwiska, których są 2 jedno od Manieczka i jedno od ciebie, więc mamy po remis, @ Vanishhhh  i @ Manieczek!^^  jakby się dało to jutro około 15-16 chciałbym z wami pogadać.

Skarge na razie odrzucam, ale jakieś zastrzeżenia możecie do mnie pisać.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]