Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 3 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @ Kacperek [P] Czy lubisz kebaby? [O] Proste że tak :D. [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] Do Hiszpanii bo cieplutko [P] Czy podoba Ci się Sanderka? [O] Tak @ <olo>clar'2k20 [P] Masz jakieś zwierzęta domowe? [O] Mam Pieska. [P] Ulubione danie? [O] Myślę że Spaghetti. [P] Ulubiony serial? [O] Riverdale to takie serial który fajnie mi się oglądało. [P] Jak ci się podoba na forum? [O] Bardzo dobrze dlatego tu jestem :). [P] Czy kiedykolwiek liczyłeś swoje kroki podczas spaceru? [O] Tak miałem takie chwile :D. [P] Co pijesz najczęściej do obiadu? [O] Lubię pic wodę ale to zależy kiedy. [P] boisz się wysokości? [O] Nie :). [P] Nike czy adidas? [O] Nike. [P] Lidl czy biedronka? [O] Biedrona proste. @ __SIR__ [P] Ulubiony sos do nugetsów ? [O] śmietanowy. [P] Kiedy chodzisz spać ? [O] zależy w weekendy tak o 2 lub 3 a do szkoły tak 24 czasami później :D. [P] W ilu językach mówisz ? [O] Jeżeli chodzi o języki którymi potrafię się dogadać to dwa bez polskiego. [P] Pepsi czy Cola ? [O] Cola [P] Oglądasz Atomówki ? [O] Nie ;D [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Rapik ale to zależy od humoru. @ Vanishhhh [P] Czemu nie discord? [O] Mam discorda lecz tam nie mam z kim gadać to spędzam czas na teamspeaku. [P] Dlaczego wybrałeś akurat Strefeskilla ? [O] Przyprowadził mnie tu Kacperek i tak zostało [P] Wolisz kebaba z ostrym sosem? Czy vege hamburgera? [O] Kebabika [P] Grasz na cs 1.6, czy w cs:go ? [O] Gram w cs 1.6 i w cs:go ale częściej w go. @ Krejzol [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Lubię grac na komputerku i ćwiczyć na siłowni [P] Kogo uważasz ze strefy za zaufanego użytkownika? [O] Sandercie, i Kacperka [P] W której klasie jesteś? [O] 8 [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Gram na kompie i ćwiczę na siłowni [P] Jak tam na stanowisku Admina TS? [O] A bardzo dobrze. [P] Jaki jest twój ulubiony film? [O] Tak szczerze to nie wiem jest dużo takich @ Dusia [P] Ulubiona gra? [O] League Of Legends [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] No myślę że studia a później się okaże ;D [P] Wymarzony zawód? [O] Technik Programista [P] Zmieniłbyś coś na forum? [O] Nie [P] Kogo z forum najbardziej lubisz? [O] Sanderke i Kacperka [P] Z jakiego przedmiotu w szkole najlepiej Ci idzie? [O] Angielski i Niemiecki @ Andrzej. [P] Ile masz wzrostu? [O] około 176cm [P] Wymarzony samochód? [O] Chevrolet Corvette [P] Czy chciałbyś zamieszkać za granicą ? [O] Nie [P] Cy przeżyjesz tydzień bez telefonu i komputera? [O] Myślę że jak bym miał co robić np pracować to tak [P] Oglądasz telwizję? [O] Bardzo rzadko, może raz na 3 miesiące Nominuję: @ Manieczek!^^ 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Mogą być hah Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi