Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Imię: Tymon Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ aktualnie nie ma żadnego opiekuna, i nie ma komu nawet rozważyć propozycji czy też skargi. Będąc opiekunem będę kontrolował sytuacje na serwerze (chodzi o pluginy i kontrole nad adminami, będę podliczał godziny w każdym tygodniu) i w razie potrzeby od razu informował właściciela. Jestem na serwerze codziennie, więc będę miał podgląd do wszystkiego. Również codziennie zaglądam na forum. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/8 (amxx trochę słabiej ale jeśli chodzi o sm to jest git) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, że tak Coś o sobie: Hej, mam na imię Tymon, pochodzę z Koszalina (tak to to miasto od klauna). Mam 16 lat i uczęszczam do 2 klasy technikum ekonomicznego o profilu Technik Logistyk. Interesuje się motoryzacją i transportem. Po prostu kręcą mnie Tiry. Interesuję się też fotografią, dokładniej fotografią Tirów. Gram w tenisa, na razie amatorsko, może kiedyś trochę lepiej . W wolnym czasie lubię pograć sobie w cs'ka. Wolny czas spędzam też siedząc na różnych forach internetowych . Minimum 16 lat YES Bycie pomocnym YES Wsparcie finansowe YES Posiadać dobrą reputację na serwerze Myślę, że ogółem tak, nie licząc kilku graczy. Posiadać dobre zdanie u administracji serwera Administracja ma u mnie różne zdanie, więc najlepiej, żeby się tu wypowiedzieli Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP YES Posiadanie admina na serwerze. YES @ ArcyBM Na forum jestem codziennie, nie napisalem czasem, a mówiąc o roznych forach mam na mysli nie tylko związane z csgo akurat jesli chodzi o cs to tylko Strefa . Jako opiekun wiem że nie będe mial dostepu do ftp, więc pozostaje mi informowanie wlascieciela jaki plugin dodac usunac i mu je podrzucać jeśli coś znajde ;). @ Trivor 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TsitL Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem na TAK + aktywność na serwerze + Kontakt z graczami + Brakuje opiekuna, przydałoby się zrobić roszady w administracji, większość adminów ma bardzo małą aktywność i ogromne braki w kulturze osobistej 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem niestety na NIE: -Opiekun serwera zajmuje się jego ulepszaniem, usuwaniem/dodawaniem propozycji (Będąc opiekunem będę kontrolował sytuacje na serwerze i w razie potrzeby od razu informował właściciela.) - takie zadanie należy do Admina +/- Podanie, ładnie napisane, ale kolorowanki są zbędne, jeśli piszesz podanie o rangę, która wymaga poziomu +wymagania -Zdecyduj się, czy chcesz być na jednym forum, czy na kilku -Pojawianie się czasem na forum z rolą opiekuna to największy minus, opiekun powinien codziennie mieć podgląd na sprawy odnośnie serwera 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynDisa Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem na TAK +Aktywność +Pomocny +Łatwo podejmuje słuszne decyzje +Nie ma aktualnie opiekuna na Mirage'u Pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nuper Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem na Tak +aktywność +zawsze pomaga +znajomość sm ale amx się douczysz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BoteQ Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem na TAK (próba) + brakuje opiekuna + znajomość SM + posiada juz tam Armina - od kontrolowania serwera są Admini 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @ Admin CS:GO Only Mirage Macie coś do dodania ? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Witam! + duża aktywność + brakuje opiekuna + znajomość SM + wymaganmia i podanie Moja opinia na tak. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RausPutin Opublikowano 7 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 jestem na TAK +podanie +aktywność +znajomość SM +Brak Opiekuna +Składka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StanLey Opublikowano 7 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Witam +aktywność +podanie +Brak opiekuna +/- Wiek Jeśli chodzi o reputację na serwerze faktycznie są pewnie osoby, które ze darzą sympatią. Ja osobiście niz do ciebie nie mam, jakoś dużo ze sobą rozmawiamy, wiec nie mam żadnych pozytywnych jak i negatywnych zastrzeżeń w twoja stronę. Jestem na okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Siemaneczko! + aktywny + z tego co widzę to brakuje opiekuna + znajomość SM + kolega kandydujący spełnia wymogi podania Jestem na TAK - pozdro @Street Strefa Family , ema!! Życzę pozytywnego rozpatrzenia podania 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Błachu Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 nie wiem typa nie znam to się nie wypowiadam pozdrawiam i życzę powodzenia 10 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Siema młody +/-wiek +SM +aktywność +ropoznawalność +podanie -kultura Na TAK, ale dbaj o kulturkę :> @ ArcyBM kolory sprawiają, że podanie jest estetyczne i to, że ktoś się do niego przyłożył i jest to aspekt pozytywny, nie negatywny. Poza tym to to podanie ma poziom :> 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Siemka Andrzej + admin na serwerze + SM + Aktywność + brakuje teraz opiekuna na mirku +/- wiek Jestem jak najbardziej na TAK, mam nadzieję, że ogarniesz tego Mirka Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Jestem na Tak +podanie +aktywność +znajomość SM +Brak Opiekuna +Składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Vortex991 Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jestem na Tak: +brak opiekuna +znajomość SM +aktywność +wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Czemu nie Nie ma opiekuna + administracja jest za + składka + Myślę że można dać chłopakowi szansę. 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Na tak + Wiek + Składka + Pozytywne nastawienie do serwera 1 naura Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi