Użytkownik enp Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Hej. Ostatnio bardzo często widuje na serwerze osoby, które staż na serwerze mają bardzo krótki jednak wchodzą do CT i "prowadzą". Takie osoby przeważnie nie czytały regulaminu i popełniają masę błędów. W takich sytuacjach potrzebny jest na serwerze ktoś z uprawnieniami do ogarnięcia takiej osoby. Moją propozycją jest wprowadzenie mini weryfikacji dla każdego gracza chcącego być w drużynie CT. Weryfikacja byłaby raz na każdą osobę, mianowicie załóżmy, że jestem pierwszy raz na serwerze, przegrałem już kilka godzin i chcę wejść do CT ale nie czytałem regulaminu. Gdy przy wyborze drużyn wybieram CT pojawia mi się krótki test składający się z trzech pytań odnośnie regulaminu CT. Jeśli odpowiem prawidłowo na 2 z 3 pytań to mogę wejść do CT, jeśli odpowiem poprawnie na 1 lub mniej pytań automatycznie otrzymuję bana na CT. Wtedy jedynym rozwiązaniem jest przeczytanie regulaminu i napisanie tematu w dziale o unban. Jeżeli raz dostanę taki mini test przed wejściem do CT to już nigdy więcej takiego nie będę musiał robić. Wiem, że taka propozycja jest jak najbardziej trafna i potrzebna na serwerze. Wyobrażam sobie również jak trudne do zrealizowania może to być. @ Manieczek!^^ W sumie to masz racje, kick z ct byłby lepszy. Jednak te pytania musiałyby być totalnie losowe i niepowtarzające się. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jest to dobra propozycja ale najgorsze jest to że potem dajmy jak.wiekszosc osób nie odpowie na to pytanie z regulaminu po regulamin jest długi i ciężko go się nauczyć tak żeby pamiętać i wgl propka fajna ale ja bym to rozwiązał tak że by nie dostawał bana tylko wyrzuciło by go z ct i tyle bo potem może być problem z osobami w ct @ enp to wiadome że muszą być totalnie losowe i się nie powtarzały by bo no jednak by se potem mówili albo cos no 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 na serwerze nie ma tysięcy graczy żeby ograniczać, wejścia do ct w ten sposób. administracja jest od pilnowania twgo 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi