Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 8 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Witam wszystkich czytelników, wraz z @ PepePanDziobak , @ Kacperek , @ Vanishhhh i @ MotylaNoga przygotowaliśmy dla Was gazetkę na miesiąc Wrzesień. Mamy nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! 1. Użytkownik miesiąca. 2. Statystki forum. 3. Stan rekrutacji. 4. Piosenka miesiąca. 5. Film miesiąca. 6. Gra miesiąca. 7. Sala chwały statystyk serwera. 8. Ranking wpisów na StrefoBoxie. 9. Aktualna lista serwerów. 10. Awanse i Degradacje. 11. Elita sieci. 12. Pytanie do użytkowników. 13. Konkursy forumowe. Użytkownikiem miesiąca została @ Dusia , gratulacje! Witamy nowego użytkownika forum @ WIxA Zapraszamy do składania podań! @ lelele @ shinga @ Agata_ Wszystkie trzy piosenki miały taką samą ilość like! JAK NAJDALEJ STĄD "Ola to zbuntowana nastolatka, która marzy o własnym samochodzie i większej życiowej samodzielności. Niespodziewane i tragiczne wiadomości z Irlandii, gdzie od lat pracuje jej ojciec, sprawiają, że wyrusza sama w daleką podróż. Los przeznacza jej nie lada wyzwanie – w imieniu rodziny ma sprowadzić ciało zmarłego do Polski." CRUSADER KINGS III TONY HAWK’S PRO SKATER 1+2 Najlepsze statystyki były na serwerze DD2 #1 nabite przez @ HardwarePLAYER ! @ PepePanDziobak @ 0101 @ Chichi<3 @ seyn. @ daria. Degradacje: @ Nuper Z Admina ONLY AWP#2 na Admina ONLY MIRAGE. @ toksyczna_milosc Z Admina ONLY DD2#1 na Użytkownika. @ Kaarcia Z Redaktora na Użytkowniczka. @ BANG Z Admina ONLY AWP#2 na Użytkownika. @ GENERAL ALADEEN Z Admina ONLY DD2#1. @ Domino1993 Z Admina ONLY DD2#1 na Użytkownika. @ EnNy Z Strażnika JB na Użytkownika. @ Br0k3n Z Admina JB na Użytkownika. @ Wizz @ Kacperek Z UBT 1.6 na Moderatora. @ Flowek Z Admina ONLY MIRAGE na Użytkownika. @ dino Z Admina ONLY AWP#1 na Użytkownika. @ MATE Z Admina SURF na Użytkownika. @ Kashi Z Admina SURF na Użytkownika. @ mozekociolka Z Admina SURF na Użytkownika. @ krystianhrbb Z Admina ONLY DD2#1 na Użytkownika. @ KropeK Z Admina ONLY DD2#1 na Użytkownika. @ SinT Z Admin ONLY DD2#1 na Użytkownika. @ |K4|Bum Z Moderatora na Użytkownika. @ kleks Z Admina ONLY MIRAGE na Użytkownika. @ Olq.qa Z Admina ONLY AWP#2 na Użytkowniczka. @ -.-Paradise-.- Z Strażnika JB na Użytkownika. Awanse: @ PepePanDziobak Z Moderatora na Opiekuna JB. @ HardwarePLAYER Z UBT 1.6 na Opiekuna UBT 1.6 Wyniki: 1. Najlepszy administrator: @ Dusia 2. Najlepszy moderator: @ Kacperek 3. Najlepszy UB Team: @ HardwarePLAYER 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ OliverTwist 5. Najlepszy admin serwera: @ fr0zen 6. Najlepszy redaktor: @ Dusia 7. Najlepszy grafik: @ Chichi<3 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ shinga @ Trivor @ Anox 9. Najlepszy gracz: @ iksiu @ shacky @ V1rus* 10. Najbardziej pomysłowy: @ Dusia @ PepePanDziobak 11. Najbardziej oschły: @ shinga 12. Największy śmieszek: @ An4rcha0Ss @ MurzynekBamboBezGaci CS:GO @ leis.dll 13. Najbardziej zaufany: @ Chichi<3 14. Największy no-life: @ PepePanDziobak 15. Największa maruda: @ Uszaty @ PiotrulloDD 16. Największy lizus: @ Dovek[t] @ Kacperek 17. Największy płaczek: @ simplysitman 1.6 18. Pomocna dłoń: @ Anox 19. Najmilszy: @ iksiu 20. Dama strefy: @ Chichi<3 21.Gentelman strefy: @ skowron @ simplysitman 1.6 Zadałam niektórym użytkownikom pytanie "Dlaczego wybrałeś/aś akurat to forum?", a oto ich odpowiedzi: @ Wikcia Bo jest ładne, macie wiele serwerów które są ciekawe dla mnie jak i Chłopaka. Ludzie tez są pozytywni Strasznie macie rozwinięte forum względem innych. @ Huna W zasadzie to dzieło przypadku. Niedawno zrezygnowałem z poprzedniej sieci i tak się tułam po sieciach. Zostałem tu, bo są ludzie, z którymi złapało się lepszy kontakt. Tak sobie siedzę i spoglądam co się dzieje, nie ciągnie mnie w zasadzie do już żadnej rangi, bo za długo się na różnych posadach było, ale pomóc zawszę każdemu mogę pomóc @ 0101 A gdzie znajdę lepszą patosipierdolinę niż tu? 2 rok leci i się nie nudzi Anonim Moja odpowiedź może być troszkę kontrowersyjna z jednej strony było to tak że w sumie nie miałem wyboru ale z drugiej zdecydowałem się na to aby kontynuować moją karierę jako już w sumie byyyyyły "Administrator Sieci" właśnie tutaj. Dostałem szansę na jednej z Sieci wraz z którą zaszła fuzja Strefy i Sieci "x" (nie chcem bana za reklamę ok). Ale do rzeczy spodobał mi się fakt że w sumie gdyby wszystko poszło z godnie z planem oraz założeniami Sieć Strefa Skilla miała ogromnę szansę na wbicie się nawet i na Pierwsze miejsce w "Top'ce" Sieci Cs w Polsce. Lecz niestety poprzez mase komplikacji oraz nie dogadanie i nie porozumienia w gronie Wyższej Administracji wszystkie plany legły w gruzach. Według mojej skromnej opinii na sieć przyciąga ludzi parę aspektów lecz jest wiele zmian po których wprowadzeniu ta Sieć dostałaby sporeeego boosta i wskoczyłaby wyżej. Z jednej strony zabrzmię jak hipokryta, ale przyciągał i trzymał mnie tu fakt tego że było/jest tutaj parę naprawdę spoko osóbek które nie okazały się "fałszywe ". Reasumując na pierwszy rzut oka w sumie Sieć nie wygląda najgorzej oraz czasami i niektóre osoby zaskoczą i mogą być wporzo, moim skromnym zdaniem kilka zmianek dosyć dużych i ze względu na pozycjonowanie Forum Sieć mogłaby dostać sporego boosta, a zmieniając diametralnie wygląd samego Forum przyciągała by graczy, troszkę popracować nad jakże przez wszystkich zawsze wytykaną "ATMOSFERĄ" i byłoby naprawdę spoko @ Błachu Trivor kupił serwer od *nazwa innej sieci*, a byłem tam adminem to się przeniosłem @ Krejzol Na forum dotarłem przez wykupienie serwera AWP #2 i po tym wykupieniu nadal miałem admina na serwerze. Jest fajna atmosfera oraz dużo się dzieje, dlatego to wzbudziło moje zainteresowanie i zostałem tu dłużej. @ <olo>clar'2k20 No ogólnie kolega mnie namówił, abym się zarejestrował no i bardzo mi się tu spodobało i jestem tu z wami do teraz @ eSX Początkowo po prostu wybrałem serwer z dosyć popularnego forum, zostałem na dłużej, bo odpowiadała mi atmosfera, serwer i administracja na serwerze @ ohSugarry CS:GO Poszukiwałem forum gdzie mogę się odnaleźć - gdzie dzieje się najwięcej. Moja przygoda na StrefaSkilla zaczęła się od przeszukiwania serwerów na GT. Zagrałem na ONLY AWP #2 i serwer mi się spodobał. Wtedy złożyłem podanie na admina i w sumie moja przygoda tutaj toczy się do dzisiaj i jestem bardzo zadowolony, że tu jestem @ iksiu Na sieć ogólnie zaprosiła mnie koleżanka i dobrze się tu czułem. Po 15min gry dostałem ss’y do oceny i zostałem do dzisiaj @ Żerandol kiedyś tu miałem serwer i wiem że to odpowiednie forum dla serwera. @ MurzynekBamboBezGaci CS:GO A tak serio, to wybrałem owe forum, ponieważ jest tutaj grono ludzi, którzy myślą, że internet, to prawdziwe życie i bulwersują się od razu jak coś do nich napiszesz niemiłego, a ja lubię prowokować ludzi dlatego też właśnie tutaj jestem. @ BoteQ Wybralem to forum z tego wzgledu, ze dużo grałem na serwerze dd2#2 potem dopiero dolaczylem na siec. Duża liczba aktywnych graczy mnie skłoniła do dołączenia. Jest to jedna z najbardziej rozbudowanych sieci jaka dotychczas widziałem. @ TsitL Bo mnie kobita zaciągnęła, i są serwery cs:go @ Madzia_# Dużo pozytywnych ludzi z pierwszym wejściem na serwer postanowiłam wejść na forum i poznać tą 'rodzinkę' pozytywnych ludzi. Miss i Mister forum jesień --> https://strefaskilla.pl/temat/23779-10-missmister-jesień/ Lotto --> https://strefaskilla.pl/temat/24032-54-lotto-wyniki/ Zakończony konkurs 1z10 --> https://strefaskilla.pl/temat/23969-konkurs-1z10/?tab=comments#comment-157698 Odbył się również wywiad z @ largo:) , zapraszamy do poczytania! 5 12 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Huna Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Sztosik gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Fajne oraz ciekawie napisane 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Kogz gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Sztos heh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sitmanek. Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Estetyczne i ciekawe Leci + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 To niezły anonim Leci plusik! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Sztosik gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 8 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Ten Anonim dobrze gada polać mu 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BoteQ Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @ Dusia a juz na tą wiadomość miałem Ci odpisać "a co Cie to interesuje?" - po chwili zastanowienia się, stwierdziłem, że to może być gdzieś wykorzystane, jakieś ankiety czy cos. No i się nie myliłem Gazetka super leci ++ 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 nice dusia 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Gazetkę miło się czytało przez świetną oprawę graficzną jak i informacje w niej zawarte. Plusik za dobrą robote 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi