Użytkownik skret. Opublikowano 9 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nick z CS: szukam dziewczyny Admin banujący: szczerze mowiac nie wiem, ale domyslam sie ze en. p Serwer: JailBreak Data zdarzenia: jakos po 18 Opis sytuacji: wyszedlem z ct, poniewaz nie chcialo mi sie juz grac. po godzinie chce wbic na serwer i pisze ze dostalem bana czekam, czekam az do godziny dodania postu i dalej mam bana a za ucieczke raczej nie ma bana na az tyle Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): jezeli chodzi o link to pisalem z tym do @ PepePanDziobak i sam powiedzial ze w bansie nie ma nic ze zostalem zbanowany Wycinek bana z konsoli: You have been banned from this server i nic wiecej nie pisze Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 9 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 @ Admin CS 1.6 JB ktoś z was banował? @ enp jak banujesz na ucieczkę z ct to max 1h, albo nawet ostrzeże ie słowne, w który ostrzegasz że następnym razem dasz bana na ct, na ile mu dałeś? @ enp każdemu się może pomylic @ Lavista @ HardwarePLAYER @ Uszaty Można ub 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 9 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Heja, ja cie zbanowałem. Byłeś w ct ze strzałeczką i powiedziałeś "strzałeczka prowadź bo mi się nie chce" i wyszedłeś z serwera. Następnym razem mi napisz jakiś powód dla którego chcesz wyjść, możesz nawet kłamać przecież się nie będę dopytywał. @ PepePanDziobak Faktycznie 6h to gruba przesada ale to nie pierwsza sytuacja dzisiaj kiedy ktoś bez słowa wychodzi z ct. Jeśli możesz to usuń mu tego bana, mój błąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 9 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi