Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Admina Ts Wikcia

PiotrulloDD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: PiotrulloDD

Nick oskarżonego: @ Wikcia

IP/SID oskarżonego:

Powód skargi: Admin Ts tzw. @ Wikcia  troszeczkę się poczuła pytanie do Admina Ts gdy wchodzi na kanał czy mam pozwolenie na wejście od

użytkownika jest nie na miejscu tak jak powiedziałem jeżeli wikcia miałaś takie posady na teamspeaku które pisałaś w podaniu to nie dziwie się że 

cię z nich wywalili bo takie zachowanie w stosunku do drugiego Admina no po prostu nie wypada jeżeli masz coś na serduszku coś cie boli to mi to 

powiedz a nie zachowujesz się jak 10 letnia dziewczynka i boisz się mi tego powiedzieć, więc zastanów się na drugi raz co robisz bo Admin ts nie 

powinien się tak zachowywać .

Opis sytuacji: Opis jest u góry wszystko wyjaśniłem w Powodzie skargi

Dowody (Nagranie,ssy,świadkowie): Świadek @ Kacperek po wejściu na kanał on słyszał jak @ Wikcia wyjeżdża do mnie z pytaniami 

czy mam pozwolenie od użytkownika żeby wejść na kanał a później najlepszy admin ts wikcia wyrzuca mnie na poczekalnie kanału myślę 

że admin ts to nie posada dla ciebie bo jeżeli cie coś boli, to takie zachowanie jest nie na miejscu. <3

Bo nie wiem czy te wywalanie mnie z kanału to jest prowokacja czy po prostu troszeczkę się poczułaś i myślisz że wszystko możesz. <3

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Przykro mi 1
  • Użytkowniczka

@ PiotrulloDD  Powiem ci grzecznie tak. Kanał należy do @ Krejzol , który jasno ci ostatnio powiedział, że nie chce cię na kanale swoim i cię wyrzucił. Po czym ty zabrałeś mu Właściciela własnego kanału. Dlatego zapytałam cię grzecznie czy masz pozwolenie na wejście kanału a ty wyjechałeś z tekstem ze "o co mi chodzi ze ja się strasznie poczuwam"  a jak @ Krejzol  cię wyrzucił

"<15:44:31> "PiotrulloDD" przełączono się z kanału "1. Jak wbije Krejzol to ban" na "1. Krejzole"
<15:44:31> Grupa kanału "Nowy" została przypisana do "PiotrulloDD" przez "→ StrefaSkilla.pl | (Stabilny Serwer TS3) Online: 20/50".
<15:44:39> "PiotrulloDD" został wykopany z kanału "1. Krejzole" przez "Krejzol |" 
<15:44:39> Grupa kanału "Nowy" została przypisana do "PiotrulloDD" przez "→ StrefaSkilla.pl | (Stabilny Serwer TS3) Online: 20/50".
<15:44:40> "PiotrulloDD" przełączono się z kanału "[cspacer]•» 『 Witamy na StrefaSkilla •»" na "1. Krejzole"
<15:44:41> Grupa kanału "Nowy" została przypisana do "PiotrulloDD" przez "→ StrefaSkilla.pl | (Stabilny Serwer TS3) Online: 20/50".
<15:44:45> "PiotrulloDD" został wykopany z kanału "1. Krejzole" przez "Krejzol |"

to wróciłeś i powiedziałeś "Wy to już naprawdę macie coś nie tak z główkami". 

A jak już tak mówimy Rozmawiałam z @ Kacperek  i nagle został w połowie rozmowy przeniesiony przez CIEBIE (to strasznie nie ładne z twojej strony) zapytałam Kacpra czy chociaż go zapytałeś czy możesz go przenieść to sam powiedział, że nie i że go to już irytuje 

<15:37:08> "Kacperek" przeniesiony z kanału "1. Krejzole" na "1. Jak wbije Krejzol to ban" przez "PiotrulloDD" 
<15:37:08> Grupa kanału "Dostęp kanałowy" [Dziedziczone od: 8.Mega nie lubimy krejzola] została przypisana do "Kacperek" przez "→ StrefaSkilla.pl | (Stabilny Serwer TS3) Online: 19/50".
<15:37:28> Zaczepiłeś "Kacperek" wiadomością: jak rozmawiasz ze mna to po co on cie nagle przenosi?
<15:37:36> "Kacperek" przełączono się z kanału "1. Jak wbije Krejzol to ban" na "1. Krejzole"

@ PiotrulloDD Nie wiem czego ty wgl piszesz skargi a nie przychodzisz tak jak ty to powiedziałeś mi ostatnio "NO dawaj powiedz mi co ci nie pasuje" Mogliśmy porozmawiać na ten temat.

A i nie rozumiem po co wracasz do moich starych rang jeśli to nie twój interes zbytnio ale jeśli cię to ciekawi to nie zostałam wyrzucona ani razu sama odeszłam  :)

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Wrr 1
  • Użytkownik

@ Wikcia  przeniosłem Kacperka on nie miał w tym żadnego problemu i mówił mi że go irytuje ale

nie to że go przerzucam ale to że cały czas coś się dzieje a akurat dzisiaj z twojej prowokacji nie wiem jak

się wypowiesz temu ale jeżeli pokazujesz mi logi jak mnie Krejzol rzuca po kanałach, to się może przyznaj 

do tego że po wejściu na kanał mając sprawę do kacperka ty mi wyjeżdżasz z pytaniem czy mam pozwolenie

od użytkownika aby przebywać na kanale zastanów się następnym razem jak coś powiedz bo jeżeli jesteś adminem to nie wypada z

twojej strony prowokować ludzi cnie?? Dla mnie ta rozmowa jest zakończona bo nawet argumentów nie masz

żeby się wypowiedzieć i mi logi wysyłasz gdzie Krejzol rzuca Admina po kanałach. :) 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam,

Kanał o którym piszesz należy do mnie, jako że nie chce cię na swoim kanale a ty dobrze wiesz czemu to kicknałem cię ale ty wracasz jak "boomerang", nie masz prawa wchodząc na kogoś kanał tak o bo masz taki kaprys.
@ Wikcia zapytała się ciebie czy mnie pytałeś o zgodę na wejście, i nie nie pytałeś, bo wchodzisz tak o sobie. Myślisz że masz "Admina" i wolno Ci wchodzić na każdy kanał? Oj nie mylisz się trochę i właśnie w tym momencie łamiesz regulamin jako "Admin" XD

@ PiotrulloDD Wiktoria jest starsza od ciebie o 4 lata a ty do niej piszesz jak do koleżanki i wyzywasz, no sorki bardzo ale żałosne zachowanie. Tak jak dzisiaj Wiktoria pyta cię o czy ty pytałeś o zgodę, a twoja odpowiedź do mnie i Wiktorii to: "Wy macie coś z główkami" troszkę słabo następna naganna sytuacja twoja.

Przytoczę jak wbiłeś do mnie na kanał i była Wiktorią darłeś się i nie dałeś mi dojść do słowa  i tak mam dowody na to bo mam nagrania co robisz i co mówisz i są wysłane do @ PUB70
Przenosisz mi użytkowników z mojego kanału na inne kanały gdzie też nie masz prawa na to.

Pozdrawiam i myślę że ogarniesz to w końcu @ PUB70

#edit 1 
Daj mi logi gdzie rzucam cię po kanałach XD 
Masz tylko że wyrzucam cię z kanału gdzie nie chcę cię :D

Skończ kłamać są logi i nagrania na ciebie a ty piszesz na Wiktorię. XD

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Jeżeli chodzi o przerzucanie użytkowników z kanału wraz z Pubem szukaliśmy ludzi do Among Us tutaj nawet nie masz nic do gadania

a jeżeli chodzi o to co napisałeś czyli   "Wy macie coś z główkami" nie powiedziałem tak zapytałem się was poco tak robicie ale jeżeli

ty Krejozlku rzucasz mnie po kanałach gdzie mam sprawę do kacperka to jest w ogóle inna rzecz a poza tym daj się wypowiedzieć wiktorii

a nie się wpierda**** w nie swoje sprawy :).

• Ha ha 3
  • Użytkowniczka

@ PiotrulloDD  on się nie "wpierda**"  bo to też jego sprawa. Strasznie kłamiesz odnośnie tego, że tak nie powiedziałeś  osoby które były na tym kanale to słyszały. 

Nie wiem skąd się Ci wzięło to, że on cię rzuca po kanałach jeśli on nie ma permisji. Zostałeś wyrzucony z kanału przez właściciela jego. Mając sprawę do Kacperka mogłeś go społkować lub po prostu napisać do niego ;)

Nawiązujesz do jakiejś sytuacji o której wgl nie ma mowy 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Nie zmieniaj tematu nie rozmawiamy tutaj o kacperku, tylko o tobie i o tym że troszeczkę się poczułaś,

to koniec tematu bo nie mam zamiaru dalej się z tobą przepychać kto ma rację ale następnym razem zastanów się co robisz bo kiedyś piłeczka może odbić się w twoją stronę 

• Ha ha 3
  • Street Strefa Family

Witajcie,

nie zamierzam ciągnąć dalej tej całej dyskusji. Od dwóch dni spływają do mnie różne informacje na temat waszej dwójki @ Wikcia / @ PiotrulloDD i żadne nie potrafi wyjaśnić konfliktu w którym biorą też udział nasi użytkownicy serwera i patrzą na wasze zachowanie. Do waszych kanałów został dodany licznik ostrzeżeń i proszę go nie usuwać.

Obydwoje dostajecie po ostrzeżeniu 1/3 (na trzy w maksie)

I na przyszłość proszę o załatwianie konfliktów samodzielnie, bo jesteście właśnie zespołem od tego typu spraw i nie widzi mi się czytać skarg typu mój admin na mojego admina. Radzę zacząć wspólną współpracę. Nawet nie chcę mieć więcej takich sytuacji w swoim zespole.

• Lubię to! 7
  • Ha ha 1

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Street Strefa Family

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]