Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #6 pr0 0wn3d.cfg

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

aBNJBCG.png.a9734767b286fc9b2212d04574328378.png

Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" 

Dziś na celowniku znalazł się członek UBT @pr0 0wn3d.cfg Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : 

Użytkownik nr. 1.  : Szczerze, nie przesiaduję dużo na forum, nawet nie wiedziałem, że on UBT jest :/ 
Użytkownik nr. 2. : Niestety nie znam go za dobrze ale wydaje się spoko, z tego co widać na chacie jest też takim śmieszkiem.   ;D
Użytkownik nr. 3. : W sumie to bardzo go nie znam. Wydaje się spoko nieźle wykonuje swoją pracę jest starym spruchniałym prykiem,w miarę go lubię .
Użytkownik nr.  4. : Ojoj nie znam niestety tego Pana. :/ Widzę tylko, że jest on bardzo aktywny na Chatboxie i stara się pomagać każdemu użytkownikowi. Wydaję się  być miłym i sympatycznym człowiekiem. :)
Użytkownik nr.  5. : Wspomniany przez Ciebie człek jest przyjaźnie nastawiony do cywilizacji :D Można z nim się pośmiać (i z Niego również :D ) Pozdro mordko.  :*
Użytkownik nr. 6. : Spoko, miły i sympatyczny chłopak. Świetnie spisuje się w swojej funkcji i oby tak dalej. ;)
Użytkownik nr.  7. : 1. Flet 2. Coś tam gra ale nieudolnie 3. Dobra mordka i spoko się z nim współpracuje w UBT. 4. Sądząc po jego zachowaniu to jest niski 5. Wgl to da się z nim wytrzymać :D
Użytkownik nr. 8.  : Sądzę, że jest ogarnięty. Wypełnia swoje obowiązki należycie i ponad to. Napisał GameMenu do csa z naszymi serwerami, ale nikt mu nie kazał. Jest po prostu wzorem na tym forum. =) 
Użytkownik nr.  9. : Osoba pomocna i dojrzała. Dobrze sprawuję się jako członek UBTeamu mam nadzieję, że kiedyś będzie opiekunem UBT. Nie wiem jak się sprawia jako strzelec ale pewnie byłby karany.
Użytkownik nr.  10. : Spoko.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Ostatnie najlepsze, szybko, krótko i na temat. :zwyciestwo:

• Ha ha 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• cannabis

xD 

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik∙

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takich odpowiedzi xD Myślałem że zostanę zjechany w tym pod ostrzałem :trol2:

b_560x95.png

• Marves zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #6 pr0 0wn3d.cfg
  • Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]