Użytkownik∙ Marves Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się członek UBT @pr0 0wn3d.cfg Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr. 1. : Szczerze, nie przesiaduję dużo na forum, nawet nie wiedziałem, że on UBT jest Użytkownik nr. 2. : Niestety nie znam go za dobrze ale wydaje się spoko, z tego co widać na chacie jest też takim śmieszkiem. ;DUżytkownik nr. 3. : W sumie to bardzo go nie znam. Wydaje się spoko nieźle wykonuje swoją pracę jest starym spruchniałym prykiem,w miarę go lubię .Użytkownik nr. 4. : Ojoj nie znam niestety tego Pana. Widzę tylko, że jest on bardzo aktywny na Chatboxie i stara się pomagać każdemu użytkownikowi. Wydaję się być miłym i sympatycznym człowiekiem. Użytkownik nr. 5. : Wspomniany przez Ciebie człek jest przyjaźnie nastawiony do cywilizacji Można z nim się pośmiać (i z Niego również ) Pozdro mordko. :*Użytkownik nr. 6. : Spoko, miły i sympatyczny chłopak. Świetnie spisuje się w swojej funkcji i oby tak dalej. Użytkownik nr. 7. : 1. Flet 2. Coś tam gra ale nieudolnie 3. Dobra mordka i spoko się z nim współpracuje w UBT. 4. Sądząc po jego zachowaniu to jest niski 5. Wgl to da się z nim wytrzymać Użytkownik nr. 8. : Sądzę, że jest ogarnięty. Wypełnia swoje obowiązki należycie i ponad to. Napisał GameMenu do csa z naszymi serwerami, ale nikt mu nie kazał. Jest po prostu wzorem na tym forum. =) Użytkownik nr. 9. : Osoba pomocna i dojrzała. Dobrze sprawuję się jako członek UBTeamu mam nadzieję, że kiedyś będzie opiekunem UBT. Nie wiem jak się sprawia jako strzelec ale pewnie byłby karany.Użytkownik nr. 10. : Spoko. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ostatnie najlepsze, szybko, krótko i na temat. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kozak345 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 @pr0 0wn3d.cfg spoko morda zawsze pomaga nawet po 1h jak do niego napisze 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dobra robota Ostatni się najbardziej rozpisał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takich odpowiedzi Myślałem że zostanę zjechany w tym pod ostrzałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi