Użytkownik LastPaunch Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Witam! Mam na imię Mikołaj i przybywam, żeby głównie grać na serwerze jailbreak (chociaż resztę serwerów też przejrzę CS 1.6 jak i CS:GO). Gram też w Lola, Amonga, Rl`a i chętnie wysłucham nowych propozycji! Niektórzy mogą mnie już kojarzyć z innych sieci Pamiętajcie wiek to tylko liczba, ale mam 16 lateq. Wydaje mi się, że czas dobrze mi tu minie na serwerach jak i na samym forum. Widzimy się na serwerach jak i na Teamspeaku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Siema, serdecznie zapraszam na awupki csgo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Elo ? 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Witaj strefowiczu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Witaj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cytryn4aaaaaa_.a Opublikowano 13 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Sjema Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wikcia Opublikowano 13 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Witaj Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 14 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Miałem okazję pograć z Tobą razem, oby jak najdłużej. Siema! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi