Użytkownik∙ dolczegabana Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Twój nick na serwerze: dolczegabana. Nick admina banującego. V2. Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm Czas oraz data bana: 10-15-20 19:40 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem perma po przyjściu admina v4, z powodu zbyt latającego celownika tzn. drżenie, niestałość w celowaniu itp, z powodu zbyt wysokiej czułości myszy oraz problemów zdrowotnych o podłożu neurologicznym z rękami więc nie będę strzelał jak inni a czułości mi się nie widzi zmieniać. Mogę dodać tylko że po tylu latach grania wyrobiła mi się taka technika oddawania strzału która może być dla nie których podejrzana no ale niestety nic z tym nie zrobię. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:122962624&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198206190977/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 @ v2. Zapraszam do rozpisania sytuacji oraz demka 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik v2. Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Jak tylko będzie dostępne demko to rozpiszę i wyedytuję ten post. Jednak chcę od razu zaznaczyć, że drżenie rąk na podłożu neurologicznym pojawia się w różnych formach (spoczynkowe, zamiarowe, złożone). Chyba oczywiste jest na czym one polegają. W momencie, w którym ruszasz myszką na lewo i prawo przy sprawdzaniu miejscówek i rozglądania się po mapie nie występowało żadne drgnięcie, natomiast przy strzelaniu nagle występuje drganie na miare rozregulowanego lock'a? Jeśli jest to drżenie zamiarowe, bo występuje przy nagłych ruchach, to jedynie co to może przypominać to dysdiadochokineze (utrudnione wykonywanie szybkich ruchów ręką związane z uszkodzeniem móżdżka), ale dlaczego akurat tylko przy oddawaniu strzału a nie przy samym celowaniu? Cała sytuacja wydaję mi się sketch'y. W momencie, w którym mógłbyś udowodnić, iż posiadasz ową chorobę tematu nie będzie. Pozdrawiam. /edit: Demo 19:12-19:51 15.10.2020 A więc tak wszystkie akcje z tym samym podejrzeniem o aimlocka lub bodylocka oraz trigger'a. (Przy ważnych akcjach będzie oznaczenie z takim samym tytułem na yt.). Pominę pierwszą i drugą rundę z pistoletami i wrócę do niej później. -3 runda min 4:31 Dziwny prefire oraz strzelanie przez smoke'a ale to pomińmy. -(1) 4 runda min 5:45 Przy zwolnionym tempie (0,25x) widać jak celownik snapuje przez ściane na głowe przeciwnika 2 razy. -4 runda min 5:54 Flick na ct, przy strzelaniu nie występuje to samo drganie jak wcześniej. -4 runda min 6:00 Ponownie przy zwolnionym tempie widać dziwne lock'i na ciało w momencie gdy przeciwnik jest już schowany. -5 runda min 7:06 Przy strzelaniu ponownie nie pojawia się drganie, tylko jeden dziwny flick na lewo. -9 runda min 13:46 Znowu widać bodylock'owo podobne strzały. -9 runda min 13:50 Ponownie pojawiają się strzały wyglądające na lock'a na przeciwniku, który wchodził do kuchni. -10 runda min 14:39 Nie pojawiają się drgania przy spray'u. Wracam do akcji z pistoletami. Dziwne wydaje mi się to, że przy rundzie pistoletowej ani razu nie występuje nienaturalne poruszanie się celownika mimo, iż przy strzelaniu pistoletem musisz przy każdym strzale przycisnąć lewy przycisk myszy. Sytuacje z owym "lockiem" pojawiają się tylko przy strzelaniu bronią automatyczną. Spoiler Zaraz będzie drugi edit, bo opisze wcześniejsze demo. /edit2: Demo 18:31-19:11 15.10.2020 Odpuszcze sobie tego yt, bo dużo czasu zajmuje. -4 runda min 6:44 Chciałbym tutaj konkretnie zwrócić uwage na to jak przy pierwszym spray'u nie pojawia się ani jedno drgnięcie, a przy drugim w momencie nietrafienia 3 pierwszych strzałów ponownie występuje ten sam wcześniej omawiany rozregulowany "lock". -5 runda min 8:10 Ct w dżungli i ponownie widać dziwne locki na głowe przy zwolnionym tempie. -5 runda min 8:24 Flick na głowe, zabicie przeciwnika spray'em i nie pojawienie się żadnych drgań. -8 runda min 12:34 Kolejny flick na głowe, kałach przestaje strzelać od razu po zabiciu, bardziej mi to wygląda na triggera. -10 runda min 14:54 Trigger, bez drgań. -10 runda min 15:04 Trigger -11 runda min 16:08 Ponownie przeskoki lock'owe -11 runda min 16:15 Znowu przeskoki na przeciwniku w connect'cie -12 runda min 18:07 Celownik namierza w ciało przez ściane (bodylock). -15 runda min 21:38 Trigger znowu bez drgań -16 runda min 23:07 przez całą akcje, która trwała 30 sek ani razu nie występuje drganie. -17 runda min 25:06 zabija przeciwnika na kanapce po czym występuje lock na głowę drugiego przeciwnika. -19 runda min 28:06 w zwolnionym tempie widać namierzenie na Prosiaczka przez ściane i strzał również przez ściane, po czym Trigger na Shagg'iego. Nie występuje żadne drganie ponownie. -20 runda min 30:43 Ponownie żadnych drgań i trigger na przeciwniku. -24 runda min 35:34 ponownie bez drgania, trigger. -26 runda min 38:43 Lock -26 runda min 38:56 Ponownie trigger Z całego demka wnioskuje, że gracz może mieć lub nie mieć takiej przypadłości, ale ewidentnie używa wspomagaczy. Często widać, że broń strzela po prostu automatycznie tyle ile musi (chodzi mi o te tapy z triggera). Spray'e, które lecą na prawo i lewo i podążają za przeciwnikiem też nie są ruchem naturalnym, a mechanicznym. Posiadanie przypadłości na podłożu neurologicznym polegającym na drganiu rąk nie skutkuje tym, że ruch wygląda kompletnie mechanicznie, nie oszukujmy się. Nie jest to po prostu możliwe, aby wyglądało to w taki sposób w jaki widać to zarówno na tym demie oraz drugim. @ ohSugarry CS:GO /edit3: Kolejną sprawą jest to, że w momencie w którym nie masz zdiagnozowanej choroby to skąd wiesz, że akurat to co masz jest nieuleczalne? Wiesz, że drżenie może nawet pojawiać się po spożywaniu dużej ilości alkoholu? Skoro nie masz zdiagnozowanej choroby to skąd wiesz, że to akurat drżenie samoistne, a nie np. stwardnienie rozsiane? Jak możesz sie poddać w momencie w którym nie wiesz jaką chorobe masz? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dolczegabana Opublikowano 15 Października 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 "Samoistne drżenie mięśni cechuje drżenie głównie kinetyczne – występujące i nasilające się podczas wykonywania precyzyjnych ruchów" Z celowaniem problemów nie mam ale gdy widzę jakiegoś przeciwnika to wciskam palec wskazujący który ma oddziaływanie na moja myszkę i wtedy może to wyglądać podejrzanie bo sam wiem najlepiej jak strzelam chaotycznie ale zawsze próbuje nacelować na głowie przy tym dochodzi stres który też wpływa na mój ruch dłoni. Choroby nie mam zdiagnozowanej na papierze jak trochę byś poszukał to byś znalazł, że ta choroba nie jest uleczalna więc się już dawno poddałem ;). Jednakże nie mam żadnego potwierdzenia mojej niedyspozycji więc liczę, że demko mnie wybroni. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 17 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Demo 18:31-19:11 15.10.2020 6:44 - No tutaj faktycznie dziwny ten spray, przy pierwszym sprayu nie pojawia się drgnięcie, a przy drugim już tak, ale nie jestem do końca pewien czy tutaj śmierdzi tym lockiem // -/+b 8:10 - Strzelasz po ściana i nagle celownik Ci przeskakuje na model przeciwnika, ah ten trigger // +b 8:25 - Tutaj faktycznie ziomek wskoczył do pałaców i zanim dobrze wyszedł to już oddał strzał na głowę przeciwnika, śmierdzi tutaj tirggerkiem // +b 12:34 - Znów to samo, celownik na palących i nagle przeskakuje na głowę przeciwnika // +b 14:56 - triggerek // +b 15:04 - to samo co up // +b 16:08 - No tutaj faktycznie te przeskoki, to takie nienaturalne i zajeżdża lockiem // +b 16:15 - To samo co up // +b 18:07 - Wychodzi sobie z gali z celownikiem namierzonym przez ścianę na gości, bodylock // +b 21:38 - trigger // +b 23:07 - Dokładnie tak kolega v2 napisał, akcja trwała 30 sekund, a ani razu nie wystąpiło jakiekolwiek drganie, ale tutaj nie było nic podejrzanego. // -b 25:06 - Wychylasz wcelowany w typa, który jest na kanapce i strzlasz mu centralnie w głowę przez smokę XD, a na koniec ten przeskok na głowę drugiego CT'ka // +b 28:06 - trigger // +b 30:29 - Idealny przeskok na główkę // +b 30:43 - trigger // +b 35:34 - to samo co up // +b 38:43 - +b 38:56 - +b Rozpiszę jeszcze drugie demko, ale po tym pierwszym już widać, że ziomek się pali. Demo 19:12-19:51 15.10.2020 4:31 - Ogólnie, to wskakujesz na auto i pierwsze co robisz to idziesz do lewej, bo wiesz, że do prawej jest przeciwnik i leci od razu prefire w przeciwnika. // +b 5:45 - Celownik idealnie snapuje przez ścianę na głowę. // +b 5:54 - Wychylasz CT z pałaców po czym twój celownik jest gdzie indziej i nagle flick na głowę przeciwnika X D // +b 6:00 - lock'i na ciało // +b 7:06 - Tutaj jest czysto bo widział przeciwnika, a tak naprawdę flicka by każdy w takiej sytuacji zrobił. // -b 13:46 - Celownik leci centralnie na model, bodylock // +b 13:50 - Tutaj też wychodzisz na pewniaka i od razu strzelasz do ziomka co jest w kuchni, nawet nie sprawdziłeś dokładnie pozycji // +b Ogólnie, to moim zdaniem kolega @ dolczegabana po prostu wymyślił sobie "chorobe", ponieważ na wszystkich akcjach, które zostały podanie przez kolege @ v2. gdy leci u Ciebie spray nie widać żadnych "drgań" czy czegoś innego, po prostu chciałeś w jakikolwiek sposób się wybronić, ale niestety nie udało Ci się tym razem, życzę miłego weekendu. A gracz zostaje oczywiście z banem. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 17 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi