Użytkownik Poyeb Opublikowano 16 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Nick z CS: Poyeb ! Admin banujący: esx Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: przed chwilą Opis sytuacji: Gram i nagle ban za free Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2467 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:48901763' [AMXBans] Your IP: '*************' [AMXBans] =============================================== Edytowane 16 Października 2020 przez Poyeb Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 17 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 @ eSX ? 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 17 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Gracz przyciągnął moją uwagę dziwnymi strzałami, nie wiem dokładnie jak to opisać, niżej w rozpisce będą przykłady. Pierwsze demko polecam obejrzeć w całości, żeby zrozumieć o co mi chodzi. p1: https://www19.zippyshare.com/v/SbrIVmuE/file.html 12:28 trochę dziwna ta głowa 13:46 dziwna sytuacja, jakieś skoki celownika, podczas strzelania celownik na wysokości głowy, kończy strzelać i celownik w nogach, ping miał 30-50 ale wygląda to dosyć nienaturalnie 16:02 tego za skrzynką nie widać mimo to przeskok na niego p2: https://www19.zippyshare.com/v/VfK2MES4/file.html 00:56 magiczna głowa z deagle, może magia tej broni, może nie @ Poyeb pozwól, że wytłumaczę Ci na czym polega tu moja rola. Jako admin mam prawo sprawdzić każdego gracza na serwerze, a także go zbanować jeżeli mam podejrzenia, że cheatuje. Jeżeli gracz napisze odwołanie tak jak w tym przypadku, ja mam obowiązek wstawić rozpiskę, a to UBT decyduje, czy dostaniesz UB czy nie. Szczerze nie intetesuje mnie czy ty masz prawie 7k godzin czy może miałbyś ich tylko 100, jeżeli mam podejrzenia to banuje. A idąc twoim tokiem myślenia, przecież masz ponad 31 lat i prawie 7k godzin i nie masz pojęcia na czym polega rola admina na serwerze, może nagrode ci za to dać? Tak z przymróżeniem oka na to ostatnie zdanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Poyeb Opublikowano 17 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) Jeśli przegrasz na Steam tyle godzin co ja to też będziesz skanował gdzie popadnie. Mam ponad 31 lat i przegrane 6,955 godzin na samym steam, Myślisz, że bawił bym się w jakieś czity? Nie zależy mi na tym UB bo i tak gram 2 razy w tygodniu. Praca, dziecko, obowiązki. Po za tym jest masa innych serwerów ONLY DD2 . Właśnie straciliście gracza przez waszego zdolnego admina, któremu się cos wydaje ,lub też przyciąga jego uwagę. Nagrode mu jeszcze dajcie więc Elo. I w przyszłości, jeśli b edziesz chciał dać komuś takiego bana to naucz sie rozpisywać demka chociaż, bo widzę , że nie masz bladego pojęcia:) Edytowane 17 Października 2020 przez Poyeb aaa 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 12:28 - Trochę ściąga ten celownik takie b + / - 13:46 - Celownik kończy na nogach bardzo dziwna sytuacja b + / - 16:02 - Tutaj ewidentnie przeskoczyło na pana za skrzynką b + 00:56 - Deagl ma spory rozrzut więc ciężko stwierdzić czy to fart czy silent b + / - Jak dla mnie po 16:02 gracz spalony @ HardwarePLAYER @ Uszaty Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 12:28 - +b 13:46 - spalone, profesjonalny szejk gracza z kupionym kontem, / +b 16:02 - nie wiem, profesjonalny gracz. / +b 00:56 - +b PS/ Dziwnie sie zdarzyło,że akurat znam osobę od której kupiłeś konto, i Ty śmiesz mówić,że jesteś jakimś tam doświadczonym graczem, w skrócie Ci powiem. Palisz sie, zaslaniajac sie jakims lepszym kontem, jesteś spalony, i ban pozostaje elo. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi